Steam Ödülleri 2021 Kazananları Belli Oldu

Yılın Oyunu Resident Evil Village seçildi!

Her sene düzenlenen Steam Ödülleri etkinliğinin bir yenisi, geçtiğimiz ay içerisinde başlamıştı. Toplamda on iki gün süren oylamaların ardından sonuçlar da kısa bir süre önce açıklandı. Büyük bir merakla beklenen Steam Ödülleri 2021 kazananları belli oldu.


İlginizi Çekebilir: Steam Eş Zamanlı Kullanıcı Sayısı Rekor Tazeliyor


Steam Ödülleri ilk olarak 2016 yılında düzenlenmişti. Kullanıcılar tarafından verilen oyların kazananları belirlediği etkinlik, iki aşamalı olarak gerçekleştiriliyor.

İlk aşamada, Valve bir dizi kategori seçiyor ve kayıtlı kullanıcılara her bir kategori için Steam üzerinde mevcut olan bir oyunu aday göstermelerine olanak tanıyor. İkinci ve son aşamada ise Valve, gösterilen adaylar arasından eleme yaparak, her bir kategori için beş oyunu netleştiriyor ve esas kazananların belirleneceği nihai oylama da başlamış oluyor.

Steam Ödülleri 2021 Kazananları It Takes Two

Steam Ödülleri 2021 Kazananları Hangi Oyunlar Oldu?

Önceki senelerde olduğu gibi, bu sene de on farklı kategori bulunuyor. Bu defa Yılın Oyunu kategorisindeki aday oyunlar Cyberpunk 2077, Forza Horizon 5, New World, Resident Evil Village ve Valheim olarak sıralanmışlardı. Oylamanın sonucunda ise Capcom tarafından geliştirilmiş olan son Resident Evil oyunu, güçlü rakiplerinin arasından sıyrılarak kazanan oldu.

TSİ 20:00 sıralarında açıklanan tüm kazananların listesine aşağıdan bakabilirsiniz. Kazananlar turuncu renkle belirtilmiştir.

Yılın Oyunu

Yılın VR Oyunu

Aşk ile Devam Ettirilen

Arkadaşlarla Daha Zevkli

Üstün Görsel Stil

En Yenilikçi Oynanış

Kötü Olduğunuz En İyi Oyun

En İyi Oyun Müziği

Zengin Hikayeye Sahip Üstün Oyun

Arkanıza Yaslanın ve Rahatlayın

Exit mobile version