Steam Next Fest: Yaz 2023 Tarihleri Duyuruldu

Yüzlerce demo yine üzerimize yağacak...

Steam Next Fest Yaz 2023 Tarihleri Duyuruldu

Sezonluk olarak düzenlenen Steam Next Fest etkinliğinin bir yenisi daha yaklaşıyor. Geri sayım devam eder iken, Valve de tarihleri belli olan Steam Next Fest: Yaz 2023 için bir fragman yayınladı.


İlginizi Çekebilir: Riders Republic Steam Mağazasına da Geldi!


Eski adıyla Steam Game Fest, 2021 yılının Mart ayından bu yana bildiğimiz adıyla da Steam Next Fest bu ay içerisinde geri dönüyor. Dün gerçekleştirilen Summer Game Fest 2023 sırasında yapılan duyuru ile resmi tarihleri onaylanan geleneksel demo etkinliği için Valve, yeni bir fragman yayınladı.

Steam Next Fest: Yaz 2023 Ne Zaman Düzenlenecek?

Sizin de görebileceğiniz üzere Steam Next Fest: Yaz 2023, 19 – 26 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenecek ve geliştirilme aşamasında olan hem büyük hem de küçük bütçeli oyunları deneme fırsatımız olacak. Bu, istek listemizdeki oyunlar için nihai satın alım kararı için de büyük bir fırsat niteliği taşıyor. Yani demo etkinliğini kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Yayınlanan fragmanda House Flipper 2, SteamWorld Build, Steam Next Fest 2023 sırasında da karşımıza çıkan Warhaven, Pacific Drive ve SYNCED dahil olmak üzere on yedi oyun demosu öne çıkartılmış. Elbette etkinlik başladığında yüzlercesi arasında kaybolacağımıza şüphe yok.

Bir hafta kadar sürecek etkinlik sırasında ayrıca geliştiriciler tarafından yapılan canlı yayınları izleyebilecek ve hatta bu canlı yayınlarda geliştiriciler ile doğrudan iletişim kurarak merak ettiğiniz soruları sorabileceksiniz.

Exit mobile version