Steam Next Fest: Yaz 2023 Başladı: Yüzlerce Demoya Koşun!

Geleneksel demo etkinliği bir hafta sürecek...

Sezonluk olarak düzenlenen Steam demo etkinliğinin bir yenisi daha başladı. Yedi gün kadar sürecek olan Steam Next Fest: Yaz 2023 ile yüzlerce oyunun demosunu deneyebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Betadaki Steam Güncellemesinin Nihai Versiyonu Yayınlandı


Steam Next Fest: Yaz 2023 ile Yüzlerce Demo Sizi Bekliyor!

Geçtiğimiz dakikalarda başlamış olan yeni etkinlik, 26 Haziran 2023 Pazartesi günü TSİ 20:00 sıralarında sona erecek. Bu süreçte, istek listenize aldığınız oyunlardan bazılarını duruma göre önceden deneme fırsatı bulacak iken yeni istek listesi adayları için de yüzlerce demo arasında keşif yapabilmek mümkün olacak.

Kb52fu8NKUbTccHjSmLqDB-1200-80

Sayfaya genel olarak göz attığımızda, aksiyon, macera, strateji, simülasyon, rol yapma oyunu, bulmaca, platform, spor ve yarış, çok oyunculu ve kontrolcü olmak üzere birçok farklı kategorinin bulunduğunu görebiliyoruz. Bunlara ek olarak, ‘Popüler ve Yakında’, ‘En Çok İstenen Henüz Çıkmamış Oyunlar’ ve ‘Günlük Etkin Demo Oyuncusu’ adı altında üç alt kategori de mevcut. Diğer bir deyişle, demoları farklı tercihlere bağlı olarak listeleyebiliyorsunuz.

Etkinlik sırasında geliştiriciler tarafından yapılan canlı yayınları da izleyebiliyor, hatta bu canlı yayınlarda geliştiriciler ile doğrudan iletişim kurarak merak ettiğiniz soruları sorabiliyorsunuz ve kaynağından yanıt alabiliyorsunuz.

Öncelikli olarak size önerebileceğimiz demoları aşağıya listeliyoruz, ama siz Steam mağazasına gidip de sayfanın altını üstüne getirmeyi ihmal etmeyin.

Exit mobile version