Steam Next Fest Şubat 2023: Yüzlerce Demo Sizi Bekliyor

Yedi gün süreniz var...

Steam Next Fest Şubat 2023 kısa bir süre önce başladı. Eğer duyurulmasının ardından takibe aldığınız bir oyun veya oyunlar varsa, etkinlik sayfasına bir göz atmayı unutmayın. Alıp almama konusunda nihai kararı vermeniz için etkin bir rol oynayabilir. Etkinlik ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy İnceleme Puanları


Yeni Steam Next Fest etkinliği, 21:00 sıralarında başladı. Yedi gün kadar süre ile devam edecek olup, 13 Şubat 2023 Pazartesi günü sona erecek. Bu süre zarfında da pek çok oyunu deneme fırsatı bulabileceksiniz.

Image01_v2_emycw0_c_scale,w_1198

Steam Next Fest Şubat 2023 Yüzlerce Demo İçeriyor

Hem büyük bütçeli hem de küçük bütçeli olmak üzere yüzlerce demo, tüm Steam kullanıcıların erişimine açık olacak. Sayfaya göz attığımızda, en üst kısımda aksiyon, macera, strateji, simülasyon, rol yapma oyunu, bulmaca, platform, spor ve yarış, çok oyunculu, kontrolcü ve VR olmak üzere birçok farklı kategorinin bulunduğunu görebiliyoruz.

Ayrıca sayfada biraz aşağıya indiğiniz zaman, Popüler ve Yakında, En Çok İstenen Henüz Çıkmamış Oyunlar ve Günlük Etkin Demo Oyuncusu olmak üzere farklı sekmeler de mevcut iken, sol taraftaki sütunda da uygulayabileceğiniz birçok filtre de bulunuyor.

Bizler ise öne çıkan demolardan birkaçını aşağıda sıralayacağız. Ancak tamamını yazmak mümkün olmayacağı için, etkinlik sayfasına uğrayıp da kendiniz incelemeyi unutmayın.

Exit mobile version