Steam’de NBA 2K24’e Büyük Tepki Var

Overwatch 2'ye rakip çıktı...

Oyuncular Steam’de NBA 2K24’e büyük tepki gösteriyorlar. Eğer durum bu vaziyette devam eder ise, Overwatch 2 mağazadaki en kötü oyun olma statüsü kaybedebilir. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Kontrolcü Odaklı Önemli Bir Özellik Kazanacak


NBA 2K serisinin yeni oyunu, geçtiğimiz günlerde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuştu. Kobe Bryantt Edition, Black Mamba Edition, 25th Anniversary Edition ve WNBA Edition olmak üzere dört özel sürüm ile oyuncuların beğenisine sunulmuş olan NBA 2K24, serinin tarihinde çapraz platformu destekleyen ilk oyun olma özelliğini taşıyor. Ne var ki sadece PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarında bu özelliği açabilmek mümkün oluyor. Haliyle PC versiyonunun PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları ile aynı kalitede olacağı da teyit edilmişti. Bu geleneğin yıllardır devam etmesi, en nihayetinde PC oyuncularının sabrını taşırdı ve Steam mağazasında açtılar ağızlarını ve yumdular gözlerini.

NBA 2K24 PC Gereksinimleri Ortaya Çıktı

Steam’de NBA 2K24’e Büyük Tepki Gösteriliyor

Bildiğiniz gibi Overwatch 2, Steam mağazasındaki hem bütün hem de en son incelemelerden % 9 oranında olumlu yorum alabilmiş olarak görünüyor. NBA 2K24 ise Blizzard Entertainment oyununu tahtından edebilir. Öyle ki, PC oyuncularının sert tepkileri ile toplamda 2.449 kullanıcı incelemelerinden şimdilik % 9 oranında olumlu yorum alabilmiş.

Olumsuz yorumların neredeyse tamamı, bir önceki senenin oyunu ile aynı olduğu ve bilgisayarı 4K çözünürlükte 60 FPS üstü akıcılıkta oyun oynatabilecek fazlaca oyuncu olmasına rağmen NBA 2K oyunlarının eski nesil konsollar ile aynı kaliteye sınırlandırıldığı yönünde. Elbette bunun yanında rastgele çökme ve oyuna girdikten sonra kendiliğinden sorunları, her sene fiyatın artmasına rağmen içerik anlamında yetersiz kalması ve daha pek çok şikayet söz konusu.

Bakalım 2K ve Visual Concepts bu şikayetler karşısından nasıl bir aksiyon alacak? Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? NBA 2K24 aldınız mı? Aldıysanız yorumlarınız nedir? Yorumlar kısmında buluşalım!

Exit mobile version