Steam Mağazası Zamlanan Oyunlar Listesine Yenileri Eklendi (Güncel)

İki büyük seriye zam geldi...

GÜNCELLEME: Yayıncılığı Capcom tarafından yapılan Resident Evil oyunlarına % 99 ile % 624 ve SCS Software tarafından yapılan oyunlara ise % 59 ile % 117 arasında değişen oranda zamlar yapıldı. Ayrıca genişleme paketleri ve indirilebilir içerikleri için de fiyat artışları söz konusu. Ana oyunların güncel fiyatları şu şekilde;

Capcom

SCS Software

***

Steam mağazasındaki fiyat uçuşları tüm hızıyla devam ediyor. Bugün sabaha karşı gelen yeni dalga ile Steam mağazası zamlanan oyunlar kervanına yenileri eklendi. Rekoru şimdilik The Running Man eline geçirmiş durumda.


İlginizi Çekebilir: CD Projekt RED ve Koei Temco Oyunları Steam Mağazasında Zamlandı


Steam Mağazası Zamlanan Oyunlar İçin Yenileri Eklendi

Haberimizin içeriğindeki listede de görebileceğiniz üzere, Arma ve Devil May Cry serilerine ek olarak, DayZ, Mortal Kombat 1, Telltale Games, Memento Mori oyunları için de zamlar söz konusu. Bu haberimizdeki rekora ise % 7631 oranındaki artış ile The Running Man imza attı.

Steam Capcom Yayıncı İndirimi Kampanyası DMC

Bu fiyatların dışında, Devil May Cry 5 indirilebilir içeriklerinde % 48 ile % 908 ve Arma 2 ve Arma 3 % 217 ile % 800 arasında değişen zamlar söz konusu iken, DayZ içeriği Livonia ise % 200 artış ile artık 240 TL oldu.

Exit mobile version