Steam Mağazası Game Notes Özelliği Kazanacak Gibi

Kalem ve kağıt ile not almaya son!

Steam Mağazası Game Notes Özelliği Kazanacak Gibi

SteamDB kurucusu Pavel Djundik tarafından yapılan paylaşıma bakılırsa, Steam mağazası Game Notes özelliği kazanacak. Eskiden kalem ve kağıt ile not alan oyuncular için biraz nostaljik olacak bu özellik hakkında henüz Valve tarafından yapılmış bir açıklama yok.


İlginizi Çekebilir: Steam İlkbahar İndirimi Başladı!


Oyuncular olarak PC platformunda en çok tercih ettiğimiz mağazaların başında gelen Steam, 2003 yılında faaliyete geçmişti. Aradan geçen yirmi yıllık zaman zarfında bir hayli gelişen ve göze hoş görünmeye devam mağaza, aynı zamanda sayısız özelliğe de kavuşmuştu. Valve şirketi, daha fazla yeni özellikler ile oyuncuların karşısına çıkmak için sıkı çalışmaya devam ediyor ve bunlardan sıradaki de ortaya çıkmış gibi görünüyor.

Steam Mağazası Game Notes Özelliği Ortaya Çıktı

SteamDB sitesinden Pavel Djundik, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma bakılırsa, şirket mağazanın hem uygulama hem de tarayıcı sürümünde kullanabileceğimiz Game Notes özelliği üzerinde çalıştığını ortaya koydu.

Eski oyuncular bilir, eskiden oyun oynarken belli başlı noktalarda kalem ve kağıt kullanarak not almak durumunda kalıyorduk. Daha çok karşımıza çıkan bulmacaların çözümü için kafadan hesap yapmanın zor olduğu durumlarda devreye giren bu yöntem, Steam mağazasına dahil olacak. Yani kaleme ve kağıda ihtiyaç duymadan not alabileceğiz.

Şu an için Valve tarafından konuya ilişkin yapılan resmi bir açıklama yok. Haliyle Game Notes özelliğinin ne zaman hayata geçirileceği ise belirsizliğini koruyor. Özellikle RPG türündeki yapımlarda yararlı olabilecek işlev hakkında ne düşünüyorsunuz? Bilgisayarda oyun oynarken not tutmayı tercih ediyor musunuz? Konuya dair düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version