Steam İlkbahar İndirimi 2024 Geliyor!

Önümüzdeki hafta Perşembe günü başlıyor!

Steam İlkbahar İndirimi 2024 Geliyor!

Önümüzdeki hafta, biz oyuncular için önemli bir hafta olacak. Çünkü, Steam İlkbahar İndirimi 2024 dönemi başlayacak. Valve ise geri sayım devam eder iken yeni bir fragman ile bir nevi “Cüzdanları hazırlayın!” diyor. Elbette yağmur gibi yağan zamların ardından cüzdanlarımızı ne kadar hazırlayabileceğimiz tartışılır, ama uygun fiyatlara inecek oyunların olacağına şüphe yok gibi.


İlginizi Çekebilir: 2024 Yılı Steam İndirimleri Tarihleri Açıklanıyor


Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde bir bilgilendirme yapan şirket, 2023 yılı indirim takviminde bir değişikliğe gitmişti. Öyle ki, ‘Ay Takvimi Yeni İndirimi’ni ‘İlkbahar İndirimi’ olarak yeniden isimlendirmiş ve dönemini ileriye kaydırmıştı. Bahsi geçen bu değişikliğin gerekçesi olarak da kış mevsimindeki indirim ile aralarında fazla bir zaman olmayışı ve araya biraz zaman koymanın müşteriler için iyi bir hamle olacağına inanılmasıydı. Bu da haliyle artık her mevsimde bir indirim görebileceğimiz anlamına geliyor.

Steam İlkbahar İndirimi 2024 Fragmanı Yayınlandı

Ocak ayında sona eren kış indiriminin ardından, gözlerimizi artık tamamıyla ilkbahar indirimi dönemine çevirmiştik. Valve de 14 – 21 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan yeni indirim dönemi için bir fragman yayınladı.

Bir dakikadan kısa süren fragman sırasında Riders Republic, Ready or Not, NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS, Apocalypse Party, Street Fighter 6, Baldur’s Gate 3, Sea of Stars, Against the Storm, The Last Faith, We Love Katamari REROLL+ Royal Reverie, Resident Evil 4 ve Shadows of Doubt dahil indirimlerde karşımıza çıkacak pek çok oyuna yer verilmiş. Fragmanın kapanışında da Diablo 4, Dying Light 2 Stay Human Reloaded Edition, Anno 1800, Devour, Metro Exodus, PAYDAY 3 ve daha fazlası listeye ekleniyor.

İndirime girecek olan yüzlerce oyuna ek olarak, Puan Dükkanı kısmına mevsime ilişkin yeni eşyaların da ekleneceğini hatırlatalım. Yani hem cüzdanınızı hem de biriktirdiğiniz puanları hazırlayın.

Exit mobile version