Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 9 – 15 Ocak 2023

Hogwarts Legacy, Elden Ring'i tahtından etti...

Kullanıcıların işlemlerine bağlık olarak SteamDB sayfasına yansıyan verilerle, Steam‘de geçen haftanın en çok satanları için güncel liste ortaya çıktı. Yeni haftada yaşanan değişiklikler ile güncellenmiş olan listenin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Division 2 Steam Mağazasına Büyük İndirimle Geldi


Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Listesi Netleşti

  1. Steam Deck
  2. Hogwarts Legacy
  3. Call of Duty: Modern Warfare II
  4. Raft
  5. Elden Ring
  6. One Piece Odyssey
  7. CS:GO Prime Status Upgrade
  8. Valve Index VR Kit
  9. High on Life
  10. Project Zomboid

8ssZ8eRPr6xYAfRWqnV2QS-1200-80

9 – 15 Ocak 2023 tarihleri arasını kapsayan güncel listede, son birkaç haftadır devam etmekte olan ilk üç sıra düzeninin bozulduğunu görüyoruz. Öyle ki Steam Deck ve Call of Duty Modern Warfare 2 haftalardır bulundukları konumu geçtiğimiz haftada da korumaya devam ettiler, ama 10 Şubat 2023 tarihinde çıkacak olan Hogwarts Legacy Elden Ring oyununu beşinci sıraya iterek ikinci sıraya yerleşti.

Dördüncü sırada uzun zamandan sonra ilk ona geri dönen Raft bulunuyor iken, altıncı sırada 12 Ocak 2023 tarihinde çıkmış olan One Piece Odyssey  ve yedinci sırada da CS:GO Prime Status Upgrade paketi karşımıza çıkıyor.

İlk onun son üç sırasında ise uzun zamandan sonra geri dönüş yapan Valve Index VR Kit paketini, High on Life ve Project Zomboid oyunlarını görüyoruz. High on Life ilk çıktığı dönemde epey yoğun ilgi görmüş, hatta Game Pass servisinin en başarılı oyunları arasına adını yazdırmıştı. Project Zomboid ise uzun zamandan sonra yeniden ilgi görmeye başlıyor diyebiliriz.

Exit mobile version