Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 5 – 11 Aralık

Steam Deck zirveyi tekrardan kaptırmayacak gibi...

Aralık ayının ortalarına yaklaşıyor iken, Steam’de geçen haftanın en çok satanları da ortaya çıktı. Bakalım kullanıcıların ilgisi ne yönde olmuş? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Immortals Fenyx Rising ve Roller Champions da Steam’e Geliyor


Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Ortaya Çıktı

  1. Steam Deck
  2. Dwarf Fortress
  3. Call of Duty: Modern Warfare 2
  4. Warhammer 40.000: Darktide
  5. IXION
  6. Assassin’s Creed Valhalla
  7. EA SPORTS FIFA 23
  8. Red Dead Redemption 2
  9. Valve Index
  10. Cyberpunk 2077

WVtqh7CzweJzmsk76w2QXR

5 – 11 Aralık 2022 arasını kapsayan haftada Steam Deck yine liderliğini sürdürüyor. Bildiğiniz gibi haftalar sonra Modern Warfare 2 tarafından tahtından indirilmiş olan cihaz, yakın bir zaman önce tekrardan birinci sıraya çıkmıştı. Bu da, gördüğü ilginin ne denli yüksek olduğunu gösteriyor.

İkinci sırada Dwarf Fortress karşımıza çıkıyor. 6 Aralık 2022 Salı günü satışa sunulmuş olan oyun, Warhammer 40.000: Darktide oyununu yerinden etmiş ve dördüncü sıraya düşmesine neden olmuş. Call of Duty: Modern Warfare 2 ise mevcut yerini koruyor. Yani halen üçüncü sırada.

Listenin beşinci sırasında yeni ismi IXION yer alır iken, Dwarf Fortress ile aynı gün çıkan Assassin’s Creed Valhalla da altıncı sıradan ilk ona adını yazdırmış.

Güncel listede FIFA 23 oyununun yedinci sıradan geri dönüş yapmış olduğunu görüyoruz. Sekizinci, dokuzuncu ve onuncu sıralarda ise bir önceki listede de bulunan oyunlar karşımıza çıkıyor. Öyle ki Red Dead Redemption 2 iki basamak ve Cyberpunk 2077 de üç basamak gerilemiş. Valve Index ise aynı yerde kalmış.

Exit mobile version