Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 19 – 25 Aralık

Steam Deck yeni yıla zirvede girecek gibi görünüyor...

Kullanıcıların işlemlerine bağlık olarak SteamDB sayfasına yansıyan verilerle, Steam‘de geçen haftanın en çok satanları için güncel liste ortaya çıktı. Bakalım yılın sondan bir önceki haftasında neler olmuş? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: İki Ubisoft Oyunu Daha Steam’e Geliyor


Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Belli Oldu

  1. Steam Deck
  2. Elden Ring
  3. Call of Duty: Modern Warfare II
  4. High on Life
  5. God of War
  6. EA Sports FIFA 23
  7. Call of Duty: Modern Warfare II – Vault Edition
  8. Cyberpunk 2077
  9. Red Dead Redemption 2
  10. Ready or Not

steam-high-on-life

19 – 25 Aralık 2022 tarihleri arasını kapsayan listede, ilk ve üçüncü sıranın yeni haftada da aynı kaldığını görüyoruz. İkinci sıradaki High on Life dördüncü sıraya düşmüş ve yerine Yılın Oyunu seçilmiş olan Elden Ring yerleşmiş. FromSoftware tarafından geliştirilmiş olan oyun, uzun zamandan sonra ilk ona merhaba demiş oldu.

Call of Duty: Modern Warfare II, geride bıraktığımız hafta ile üçüncülük serisini dördüncü hafta ile devam ettiriyor iken, God of War ise bir basamak yükselip beşinci sırada kendisine yer bulmuş.

Güncel listede gerileyen oyunların arasında FIFA 23 ve Red Dead Redemption 2 de yer alıyor. Her ikisi de ikişey basamak düşerek altıncı ve dokuzuncu sıralarda karşımıza çıkıyorlar. Call of Duty: Modern Warfare 2 oyununun Vault sürümü ise üç basamak yükselip yedinci sıraya yerleşmiş. Cyberpunk 2077 ve Ready or Not ise Elden Ring sonrasında ilk ona geri dönüş yapan diğer iki oyun oldular.

Exit mobile version