Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 18 – 24 Temmuz

Steam Deck zirveyi elden bırakmamaya kararlı gibi görünüyor...

Valve, haftalık olarak yayınladığı Steam’de geçen haftanın en çok satanları listelerinin bir yenisiyle daha karşımızda. Bakalım geride bıraktığımız yedi gün boyunca, bir önceki listeye oranla ne gibi değişimler yaşanmış? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Activision Steam Mağazasına Tam Anlamıyla Döndü


18 – 24 Temmuz 2022 arasını kapsayan yeni listeye göre Steam Deck, uzun zamandır devam ettirdiği hükümdarlığını geçtiğimiz hafta içerisinde de korumaya devam etmiş. 28 Şubat 2022 tarihinde oyuncular ile buluşan cihaz, bildiğiniz gibi henüz ülkemizde resmi olarak satışa sunulmadı. Satışa sunulmasının ardından oyun sektörünü kasıp kavurmaya başlayan Steam Deck, zirveden kolay kolay inecekmiş gibi görünmüyor.

stray steam

Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Açıklandı

Listenin ikinci sırasında, geçtiğimiz hafta üçüncü sırada yer almış olan Stray karşımıza çıkıyor. Stray tarafından yerinden edilen Raft oyununun ise dördüncü sıralaya gerilemiş durumda olduğunu görebiliyoruz.

Haziran ayının başlarındaki State of Play yayınında, 12 Ağustos 2022 tarihinde PC için de satışa sunulacağını öğrendiğimiz Marvel’s Spider-Man Remastered, geçtiğimiz hafta içerisinde Epic Games Store ve Steam mağazalarında ön-siparişe açılmıştı. Kısa sürede oyuncuların yoğun ilgisine maruz kalan oyun, bunun sonucunda da listeye dördüncü sıradan giriş yapmış. Bir önceki haftanın dördüncü sırasında yer alan Elden Ring ise, güncel listede sekizinci sıraya kadar gerilemiş.

Son olarak, bir önceli listenin altıncısı F1 22 artık ilk ondan düşmüş iken, yerine yakın bir zaman önce Endurance güncellemesi yayınlanan No Man’s Sky gelmiş durumda. Valve Index VR Kit’in bir sıra gerilediği ve Ready or Not’ın da son sıradan tutunduğu listenin güncel haline aşağıdan bakabilirsiniz.

 

Exit mobile version