Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 15 – 21 Ağustos

Steam Deck şanıyla yürümeye devam ediyor!

Steam’de geçen haftanın en çok satanları listeleri güncel olarak yayınlanmaya devam ediliyor. Geride kalan son haftaya ilişkin olarak Valve tarafından yayınlanan listelerin bu yenisinde, bakalım bizleri nasıl bir sıralama karşılıyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Kena: Bridge of Spirits, Steam’e Geliyor


15 – 21 Ağustos 2022 tarihleri arasını kapsayan ve oyuncuların tercihleri ile şekillenmiş olan yeni listenin zirvesinde, bizi yine Steam Deck karşılıyor. Bildiğiniz gibi sadece Elden Ring, Valve cihazını zirveden indirebilmişti. Bakalım bir sonraki oyun hangisi olacak?

msm-steam

Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Listelendi

Geçtiğimiz haftanın listesi ile karşılaştırma kaptığımızda, Marvel’s Spider-Man Remastered ile Cult of the Lamb oyunlarının ön-sipariş versiyonlarının eksildiğini görebiliyoruz. Haliyle, bu oyunların geçtiğimiz hafta üçüncü ve altıncı sırada bulunan normal versiyonlarının ikinci ve üçüncü sıraya oturmuş durumdalar.

Farthest Frontier, bir önceki hafta beşinci sırada yer alıyor iken bu hafta dördüncü sıraya ve sekizinci sıraya kadar gerilemiş olan Stray de beşinciliğe kadar yükselmiş.

Güncel listeye geçtiğimiz hafta itibarıyla FIFA 23 de dahil oldu. Her ne kadar ön-siparişe açılalı epey bir zaman olsa da, ünlü futbol serisi geçtiğimiz hafta içerisinde önemli bir noktaya gelmiş. Ayrıca bir önceki hafta ilk ondan düşen Elden Ring de geri dönüş yapmış. Hatta beraberinde sekizinci sıradaki Ready or Not ve dokuzuncu sıradaki Valve Index VR Kit’i de getirmiş.

Son sırasında CS: GO Prime Status Upgrade içeriğinin yer aldığı güncel listeye aşağıdan göz atabilirsiniz.

 

Exit mobile version