Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 12 – 18 Aralık

Haftanın dikkat çekeni, High on Life oldu...

Haftalık olarak sizlerle paylaştığımız, SteamDB sayfasına yansıyan veriler ile ortaya çıkan Steam’de geçen haftanın en çok satanları listesinin bir yenisi daha belli oldu. Yeni çıkan oyunlardan High on Life, Game Pass servisinde olmasına rağmen Valve mağazasında ciddi bir satış rakamına ulaşmış durumda. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Tesla Araçları Steam Desteği Sonunda Sağlandı!


Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Belli Oldu

  1. Steam Deck
  2. High On Life
  3. Call of Duty: Modern Warfare II
  4. EA SPORTS FIFA 23
  5. Dwarf Fortress
  6. God of War
  7. Red Dead Redemption 2
  8. Valve Index VR Kit
  9. CRISIS CORE – FINAL FANTASY VII – REUNION
  10. Call of Duty: Modern Warfare II – Vault Edition

c5KVEFzkgLZ6DcAKM6WpBQ-1200-80

12 – 18 Aralık 2022 tarihleri arasını kapsayan güncel listede, zirvede bir kez daha değişiklik yaşanmamış iken ikinci sırada yeniden farklı bir isim var: High on Life. Rick and Morty yaratıcısı Justin Roiland tarafından yaratılmış, Squanch Games tarafından da hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan birinci kişi perspektifinden oynanan oyun, 12 Aralık 2022 Pazartesi günü PC (Steam), Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuştu. İlk günden Game Pass servisine de eklenmiş olan High on Life, en çok satanlar listesine ikinci sıradan adını yazdırdı.

Önceki haftalarda olduğu gibi üçüncülükte yine Call of Duty: Modern Warfare II bizi karşılıyor iken, bir önceki haftanın yedinci sırasındaki FIFA 23 de üç basamak yükselip dördüncülüğe çıkmış. Beşinci sırada, bir önceki haftanın ikincisi olan Dwarf Fortress var.

İlk onun altıncı sırasında, bir kez daha geri dönüş yapan God of War bizi karşılıyor. Arkasından da bir önceki haftanın sekizinci ve dokuzuncu sıralarında yer alan Red Dead Redemption 2 ile Valve Index VR Kit paketi, güncel olarak yedinci ve sekizinci sıraya çıkmışlar.

Listenin son iki sırasında ise CRISIS CORE – FINAL FANTASY VII – REUNION ve Call of Duty: Modern Warfare II – Vault Edition yer alıyorlar.

Exit mobile version