Steam Eş Zamanlı Oyuncu Sayısında Yeni Rekor Kırıldı

Oyuncuların ilgisi yoğun!

Geçtiğimiz Ocak ayının ardından, Steam eş zamanlı oyuncu sayısında yeni rekor kırıldı. Peki oyuncuların yoğun ilgisi sonucunda güncel sayı kaç oldu? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Bu Ücretsiz Steam Oyununa Sahip Olmak İçin Sınırlı Süreniz Var!


Hatırlayacağınız üzere 2020 yılında, COVID-19 salgınının patlak vermesi ile oldukça zorlu bir sürece girmiştik. Pek çok insanın hayatını kaybettiği bu süreçte, virüsten sakınabilmek için çeşitli yöntemlere başvurulmuştu. Bunlardan bir tanesi de, zorunlu olmadıkça evden çıkmamak. Evde geçireceğimiz vakti eğlenceli bir hale getirmek için, biz oyuncuların tek adresi elbette bilgisayarlarımız ve oyun konsollarımız olmuştu. Zaten büyük yayıncılar da bu amaca yönelik olarak sayısız indirim kampanyaları ve ücretsiz oyunlar sunmuşlardı.

steam-windows-7-ve-windows-8-destegi

Bu durumun en büyük yansımalarından bir tanesi de Steam mağazasında olmuştu. Öyle ki, ardı ardına eş zamanlı oyuncu sayısı rekorları kırılmıştı. Sonraki yıllarda da bu rekorlar devam etmiş iken, bir yenisi de yakın bir zaman önce kırıldı.

Steam Eş Zamanlı Oyuncu Sayısında Yeni Rekor Ne Oldu?

SteamDB sitesine yansıyan verilere göre, tüm zamanların Steam eş zamanlı oyuncu sayısı rekoru 34.298.950 olarak güncellendi. 33.675.229 olan bir önceki rekora, geçtiğimiz Ocak ayının ilk haftasında ulaşılmıştı.

Rekor tazelemesine ek olarak, hem geride bıraktığımız yirmi dört saat hem de tüm zamanlar kapsamında en fazla oynanmış olan ilk yirmi oyun ise şöyle:

Exit mobile version