Steam’in En İyileri 2021 Belli Oldu

Sizin için en iyiler hangileri oldu?

Steam’in En İyileri 2021 Belli Oldu

2022 yılı artık kapıdayken, Valve tarafından yayınlanan rapor ile Steam’in en iyileri 2021 belli oldu. Geride bırakmaya hazırlandığımız yıl içerisinde, bakalım kullanıcılar hangi oyunlara ilgi göstermişler?


İlginizi Çekebilir: Steam Ödülleri 2021 Adayları Belirlendi


Steam’in En İyileri 2021 Yılında Hangi Oyunlar Oldu?

Steam sayfası üzerinden yayınlanan rapora göre, Çok Satanlar, Yeni Çıkanlar, En Çok Oynananlar, Erken Erişim’den Çıkanlar, VR’ın En İyileri ve Kontrolcüyle Uyumlu olmak üzere toplamda altı farklı kategoriye ayrılmış. Her bir kategoriye dahil edilen oyunlar, sağladıkları başarıya göre Platin, Altın, Gümüş ve Bronz olarak gruplandırılıyorlar.

Yeni Çıkanlar kısmına baktığımızda, ekstradan aylara göre bir dağılımın söz konusu olduğu da görülebiliyor. Platin grubuna dahil olan oyunların listelerine aşağıdan bakabilecek iken, daha fazla istatistiğe de buradan ulaşabilirsiniz.

Çok Satanlar

Yeni Çıkan Oyunlardan En Çok Satanlar

En Çok Oynananlar

Erken Erişim’den Çıkan Oyunlardan En Çok Satanlar

VR’ın En İyileri

Kontrolcüyle Uyumlu Oyunlardan Çok Satanlar

Steam Next Fest Kış 2022 Tarihi Duyuruldu

Steam mağazası üzerinden yapılan duyuruyla Steam Next Fest Şubat 2022, 21 Şubat 2022 Pazartesi günü TSİ 21:00 sıralarında başlayacak. Bitiş tarihi ise 28 Şubat 2022 Pazartesi 21:00.

Toplamda yedi gün sürecek olan sıradaki etkinlik sırasında, oyuncular geliştirilme aşamasındaki oyunların demolarını deneme fırsatı bulacak iken, geliştiriciler tarafından yapılan canlı yayınları izleyebileceksiniz. Hatta bu canlı yayınlarda, geliştiriciler ile doğrudan iletişim kurarak merak ettiklerini sorabilme fırsatı da bulabileceksiniz.

Exit mobile version