Steam Electronic Arts Yayıncı İndirimlerini Kaçırmayın

FIFA, Need for Speed ve Mass Effect oyunlarında kaçırılmayacak indirimler...

Steam Electronic Arts oyunları için özel bir indirimi kampanyası başlattı. Eğer Amerika menşeli yayıncının oyunlarını seviyorsanız, birkaç güne yayılan dönemi kaçırmamanızı öneriyoruz. Peki hangi oyunlar ne kadar indirime girdi? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dead Space Remake için Kısa Oynanış Videosu


Bu hafta itibarıyla başlamış olan kampanya, 28 Mart 2022 Pazartesi gününe kadar devam edecek ve bu süreçte, özel sürümleri ile oyunlar ve indirilebilir içerikler kapsamında % 30 ile % 90 arasında değişen oranda fiyat düşüşleri ile kütüphanenizi zenginleştirebileceksiniz.

Steam Electronic Arts ME

Steam Electronic Arts Kampanyası Başladı!

Buradan ulaşabileceğiniz kampanya sayfasının The Sims 3 ve 4, EA klasiklerinin yanı sıra, aksiyon, macera, spor ve yarış türleri için ayrı kategorilerin olduğunu görebiliyoruz. İlk dikkat çekenlerden biri ise Need for Speed Hot Pursuit Remastered oluyor. 6 Kasım 2020 tarihinde satışa sunulmuş olan oyun, % 82 indirim ile 499.99 TL’den 89.99 TL’ye inmiş durumda.

İçeriğinde ilk üç oyunun bulunduğu Mass Effect Legendary Edition da indirime giren oyunlardan biri olmuş. Esas fiyatı 419.99 TL iken, % 59 indirim sonrası 172.19 TL’lik fiyatı ile sizi bekliyor.

Yılların eskitemediği Gerçek Zamanlı Strateji oyununun yenilenmiş sürümü olan Command & Conquer Remastered Collection ise tercih edebileceğiniz bir başka seçenek olabilir. % 65 indirim ile 45.15 TL’ye kütüphanenizde yer verebilirsiniz.

Steam Electronic Arts yayıncı indirimi kampanyasında dikkate değer diğer oyunların listesi ise şöyle;

Exit mobile version