Steam’de EA Oyunları İndirimleri Başladı

Yeni kampanya, yeni fırsatlar...

Bugün itibarıyla Steam’de EA oyunları için indirimlerin başladığını söyleyelim. İki hafta kadar sürecek olan kampanyada, ilgi çekici pek çok seçeneğin olduğunu söyleyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Far Cry 6 Steam Mağazasına Kaçırılmayacak Fiyattan Geldi!


Steam’de EA Oyunları İndirimleri Neler Sunuyor?

29 Mayıs 2023 Pazartesi günü sona erecek olan kampanyada, hem eski hem de yeni çıkmış olan birçok oyunun % 20 ile % 93 arasında değişen oranlarda indirime girdiğini görebiliyoruz. Mesela ilk göze çarpan, fiyatı daha önceden de dikkat çeken oranda düşen FIFA 23 oluyor. Standart sürümü % 70 indirimle 209.99 TL, Ultimate sürümü ise % 60 oranda indirimle 359.99 TL.

Need for Speed serisinin güncel oyunu % 70 indirimle 359.99 TL iken, Palace sürümü de eş değer orandaki bir indirimle 419.99 TL. İçeriğinde Need for Speed Heat, Payback, Hot Pursit Remastered, Unbound, GRID Legends ve DIRT 5 oyunlarının bulunduğu EA Racing Mega Collection ise % 93 indirim ile 199.08 TL.

Mass Effect Legendary Edition

Mass Effect Legendary Edition da size öncelikli olarak önerebileceğimiz bir başka seçenek oluyor. Orijinal üçlemenin geliştirilmiş versiyonlarının bulunduğu bu paket, % 75 indirimle 149.99 TL.

Kampanya sayfasında karşımıza çıkan diğer bazı seçenekler ise şöyle;

Son olarak, Steam mağazasındaki indirimlerden bugün itibarıyla başlamış Spor Festivali indirimlerini de kaçırmamanızı öneriyoruz. 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü TSİ 20:00 sıralarında sona erecek olan o kampanyaya da buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version