Steam’de Cüzdana Para Ekleme Miktarları Değiştirildi

Bu artış bir şeye işaret olabilir mi?

Yakın bir zaman önce yaşanan gelişme ile Steam’de cüzdana para ekleme miktarları güncellendi. Peki bu neyin işareti olabilir? Ya da bir şeyin işareti mi? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: 3 Bethesda Oyunu Steam’e Ücretsiz Olarak Eklendi


Bildiğiniz gibi Steam mağazasında, kullanıcıya özel bir cüzdan sistemi bulunuyor. Oyunlardan düşürdüğünüz kartlar dahil PAZAR kısmında sattığınız eşyaların karşılığında aldığınız ücret bu cüzdana eklenirken, tanımladığınız kredi veya bankamatik kartından veya hediye kartları aracılığıyla da para aktarabiliyorsunuz. Ne var ki aktarımı, tercihiniz doğrultusunda belirlediğiniz miktar üzerinden değil de size sunulan miktarlar arasından birisini seçerek yapabiliyorsunuz.

Steam’de Cüzdana Para Ekleme Miktarları Arttırıldı

Mağazada sağ üst köşedeki kullanıcı adınıza tıkladıktan sonra Cüzdanımı görüntüle yolu ile ulaşabileceğiniz bu kısımda, en alt limit 10 TL iken en üst limit ise 200 TL idi. ‘İdi’ diyoruz; çünkü, yakın bir zaman önce bu miktarlarda önemli ölçüde değişiklik yaşandı. Öyle ki, artık en alt limit 40 TL ve en üst limit 800 TL oldu.

Steam Cüzdana Para Ekleme Miktarları

Şu ana kadar bu değişikliğin neden yapıldığına dair herhangi bir açıklama yapılmış değil. Bildiğiniz gibi ülkemiz tarafından resmi bir kurum olmadığı için, Valve şirketinin oyun fiyatlarını hesaplarken aldığı döviz kurunu güncellemeye gideceğine işaret olabilir. Zaten sizin de bildiğiniz gibi, yakın bir zaman öncesine kadar fiyatı makul düzeyle olan oyunlar zamlanmıştı. Çok geçmeden cüzdana ekleyebileceğiniz para miktarlarında da artışın olması, akıllara başka da bir şey getirmiyor. Getiremiyor.

Gelecekte bu konuyla ilgili başka değişiklikler görmemiz muhtemel. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Cüzdana ekleyebileceğiniz para miktarlarındaki bu değişikliğin ucu nereye çıkabilir? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version