Steam Çığlık Festivali 2022 Başladı!

Bakalım bugünün kur güncellemesinden sonra fiyatlar ne alemde?

Valve mağazasında yılın merakla beklenen bir diğer dönem daha başladı: Steam Çığlık Festivali 2022. Diğer bir deyişle, Cadılar Bayramı indirimleri. Korku oyunları başta olmak üzere bir sürü oyunun indirime girdiği kampanya, bugün itibarıyla başladı. Almak için fırsat kolladığınız oyun veya oyunlar varsa, kaçırmayın deriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam, Dolar Kuru Güncellemesine Gitti ve Son Kale de Düştü!


Steam Çığlık Festivali 2022 Sizi Bekliyor!

Bugün TSİ 20:00 itibarıyla başlamış olan Steam Çığlık Festivali 2022, 1 Kasım 2022 Salı günü TSİ 20:00 sıralarında sona erecek. Önümüzdeki sekiz günlük süre için, buradan ulaşabileceğiniz sayfa genelinde Hayatta Kalma Korku, Açık Dünya, Karanlık Fantezi, Zombi Oyunları, Vampir Oyunları, Kurt Adam Oyunları, Doğaüstü, Lovecraft Temalı, Komik / Gülünç olmak üzere gruplandırılmış ve % 10 ile % 85 arasında değişen oranda indirime girmiş olan oyunların yanı sıra, en üstte sınırlı süreli etkinliklere ulaşabildiğimiz ayrı bir sekme de göze çarpıyor.

ANidXexZzhCUkBQqVKgQ8W-1200-80

Hazır Winters’ Expansion içeriğinin de çıkışı yaklaşıyor iken, ana oyuna sahip olmayanlar için Resident Evil Village % 25 indirim ile 201.75 TL’ye satın alınabilir durumda. Bunun yanı sıra, içeriğinde ekstradan Resident Evil 2 ve 3’ün de bulunduğu 2022 Resident Evil Halloween Pack’i % 68 indirim ile 346.20 TL’ye kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Sizlere önerebileceğimiz bir diğer oyun ise House of Ashes. Birinci The Dark Pictures Anthology sezonunun sondan bir önceki oyunu, % 50 indirim ile 74.50 TL’ye inmiş durumda. Man of Medan ve Little Hope’un da dahil olduğu üçleme paketi ise % 42 indirim ile 364.65 TL’ye satılıyor.

Darksiders 3 ile tanıdığımız Gunfire Games tarafından geliştirilmiş olan Remnant: From the Ashes ise sizlere öncelikli olarak önerebileceğimiz bir başka oyun olacak. % 60 indirim ile 48 TL’ye satın alabilmeniz mümkün oluyor.

Bu oyunların dışında, göz atabileceğiniz diğer bazı oyunlar ise şöyle;

Son olarak, Puan Dükkanı kısmına da kampanyanın temasına özel olarak yeni oyun profilleri, arka planlar, profil resimleri, çıkartmalar ve çok daha fazlası eklenmiş durumda. Bir göz atmayı unutmayın.

Exit mobile version