Steam’de CD Projekt RED Oyunları Zamlandı

Sırada Paradox Interactive var...

Oyunculuğun kaleleri ülkemizde birer birer yıkılmaya devam ediyor. Dün yaşanan yeni gelişme ile Steam’de CD Projekt RED oyunları fiyatları önemli ölçüde arttı.  Peki Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3: Wild Hunt ne kadar oldu? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Paradox Oyunları Fiyatları Ülkemizde Uçacak


Araya çok zaman girmiyor ki yeni bir zam haberiyle karşılaşmayalım. Eskiden bir şey zamlandığı zaman şaşırıyor iken, artık tam tersinin yaşandığı bir dönemdeyiz. Her sektörde ciddi fiyat artışları ile karşılaşıyoruz. Bu durum dijital mağazalarda yaşanıyor. Mesela yarın itibarıyla Paradox Interactive tarafından ülkemizdeki oyun fiyatlarına % 300 oranında bir zam uygulanacak. Haliyle yayıncının oyunlarını göreceli olarak uygun fiyata alabilmek için son saatler diyelim.

1200x627-the-witcher-3-wild-hunt-sistem-gereksinimleri-nelerdir-the-witcher-3-wild-hunt-oynamak-icin-minimum-sistem-gereksinimleri-tk1-1598861449061

Steam’de CD Projekt RED Oyunları Ne Kadar Oldular?

Yakın bir zaman önce CD Projekt RED oyunlarına da Steam mağazasında kayda değer zam yapıldı. Bu noktada, PC ve Xbox versiyonları aynı fiyata geldiler. Öyle ki, standart sürüm The Witcher 3: Wild Hunt artık 249.99 TL, Complete Edition ise 399.99 TL oldu. Cyberpunk 2077 almak isterseniz de 499 TL ödemek durumunda olacaksınız. PlayStation tarafında ise her iki oyun için de fiyat farklılıkları var, ama çok önemli diyebileceğimiz seviyede değiller.

PC tarafına gelen bu zammın ardından, PlayStation ve Xbox tarafı için de bir güncelleme yapılır mı bilmiyoruz. Ancak her şeyi beklemek gerekiyor.

Sizin de gördüğü üzere, sadece yeni oyunlara değil, eğer henüz alınmayan eski oyunlara da ulaşmak fiyat anlamında zorlaşıyor. Haliyle sadece ‘bir şeyin fiyatı sizin için uygun ise, sonraya bırakmadan alın’ yönünde tavsiyede bulunabiliriz.

Bakalım gelecekte bu tabloyu değiştirecek gelişmeler ile karşılaşacak mıyız? Sizin gibi bizler de büyük bir merakla gelişmeleri takipte olacağız, sevgili Turuncu Levye takipçilerimiz.

Exit mobile version