Steam Capcom Yayıncı İndirimi Kampanyası Başladı

Capcom oyunlarını seviyorsanız, kaçırmayın...

Steam Capcom yayıncı indirimi kampanyası başladı. Dijital oyun mağazaları arasında en çok tercih edilenlerin arasında önemli bir yere sahip olan Steam, Japon oyun devinin oyunlarını sevenlerin ilgisini çekebilecek bir hamlede bulundu. Oldukça geniş bir yelpazeyi kapsayan kampanyada, seçili oyunlar uygun fiyatlara indiler. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil Oyunları PS5 ve Xbox Series için de Yayınlanacak


Steam Capcom Yayıncı İndirimi Kampanyası DMC

Steam Capcom Oyunları için Kampanya Başlattı

Valve dijital oyun mağazası Steam, oyunculara birbirinden uygun fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bugün itibarıyla yayıncılığı Capcom tarafından yayınlanan oyunlar genelinde bir hafta sürecek yeni bir kampanya başlattı. 21 Mart 2022 tarihinde son bulacak olan kampanya kapsamında, tam sürüm oyunlar, indirilebilir içerikler ve oyun müzikleri dahil % 20 ile % 87 arasında değişen oranda indirimler söz konusu.

Buradan ulaşabileceğiniz sayfada ilk dikkat çeken Resident Evil Village oluyor. Resident Evil 7: Biohazard’ın hikayesini devam ettiren oyunun standart sürümü % 50 indirim ile 139.50 TL. Deluxe sürüm de % 42 indirim ile 195.51 TL iken, Resident Evil Village & Resident Evil 7 Complete Bundle ise % 35 indirim ile 233.35 TL’ye satın alınabiliyor.

Bir diğer önerimiz ise Monster Hunter World: Iceborne Master Edition. İçeriğinde ana oyun ile Iceborne genişletme paketinin olduğu bu sürümü % 50 indirim ile 139.50 TL’ye satın alabilirsiniz. Ana oyun ile genişletme paketini ayrı ayrı eş değer oranda indirim ile 35 TL ve 104.50 TL ödeyerek kütüphanenize ekleyebilmeniz de mümkün oluyor.

Eğer Devil May Cry serisini seviyorsanız, Vergil karakteri ile Devil May Cry 5 oyunu % 50 indirim ile 125 TL’ye satılıyor. Deluxe sürümlü olanı ise eş değer oranda indirimli olup 169.50 TL’ye sizi bekliyor. Ana oyuna sahip olup da Deluxe sürüme yükseltmek isterseniz, bunu 70.13 TL karşılığında yapabiliyorsunuz.

Capcom Yayıncı İndirimi kampanyasında sizlere önerebileceğimiz diğer oyunlar ise şöyle;

Exit mobile version