Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi 2022 Başladı

Yeni indirim kampanyasını kaçırmayın...

Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi 2022 Başladı

Uzun zamandır beklediğimiz Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi 2022 sonunda başladı. Sayısız oyunda büyük fiyat düşüşlerinin yaşandığı kampanya beş gün sürecek. Almayı istediğiniz oyun veya oyunlar varsa, bu fırsatı kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War PC Başarısı Devam Ediyor


Bu sefer Çin Yeni Yılı 1 Şubat 2022 tarihinde kutlanacak ve geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu yıl da Steam üzerinde bu özel günün kutlanması maksadıyla Ay Takvimi Yeni Yıl İndirimi başlatıldı. Bugün itibarıyla başlayan kampanya, 3 Şubat 2022 Perşembe günü TSİ 21:00 sıralarında sona erecek.

Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi 2022 Neler Sunuyor?

Buradan ulaşabileceğiniz kampanya sayfasında, binlerce oyun uygun fiyatları ile sizleri bekliyor. Genel olarak baktığımızda, belirli türlere ait öne çıkan oyunlara ek olarak belli başlı seriler için yapılmış kategorileri görebiliyoruz. Bunların arasından dikkat çeken birkaç tanesi şöyle:

İndirime giren oyunların dışında, Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimleri süresinde her gün kullanıcılara hareketli çıkartmalar verilecek. Bu çıkartmaları hesabınıza ekleyerek, arkadaşlarınız ile sohbetleriniz sırasında kullanabiliyorsunuz. Çıkartmaları Puan Dükkanı kısmında bulabilirsiniz.

Exit mobile version