Steam Ay Takvimi Yeni Yıl İndirimi Başladı!

Kütüphaneyi doldurmanın vakti geldi..

Steam Ay Takvimi Yeni Yıl İndirimi 2020 / Steam Oyuncu Sayısı

Steam tarafından son birkaç yıldır düzenlenen Steam Ay Takvimi Yeni Yıl İndirimi başladı. İşte yeni etkinlik hakkında merak edilen detaylar!


Göz Atın: The Witcher Dizisi Kaç Kişi Tarafından İzlendi?


Steam Ay Takvimi Yeni Yıl İndirimi Nedir? – 2020

Çin’de kullanılan geleneksel 12 hayvanlı takvime göre Domuz Yılı’nı geride bırakan Çin, önümüzdeki günlerde Fare Yılı’na giriş yapacak. Oyun platformu tarafından bu nedenle son birkaç yıldır düzenlenen Ay Takvimi Yeni Yıl İndirimi, kullanıcıların birkaç gün boyunca pek çok oyuna indirimli erişebilmesine olanak sunuyor.

İmparatorun hediyeleri başlığı altında sunulan indirimlerde her gün farklı oyunlar kullanıcılara sunulacak. Şu an için göz attığımızda indirimlerin hatrı sayılır indirimler olduğunu ve oyuncuları tatmin edeceğini söyleyebiliriz.

23 Ocak tarihi itibarıyla göz attığımızda indirime giren oyunlardan bazıları şu şekilde karşımıza çıkıyor.

Yukarıda verdiğim listedeki oyunların bazılarında indirimler belirli paketlerde geçerli durumda. Bu nedenle fiyatın yüksek olduğunu düşünmeden önce girip bakmanızı tavsiye ederim.


Göz Atın: Ay Takvimi Yeni Yıl İndirimi


Buna ek olarak indirimde pek çok başka oyun da bulunuyor. İndirimler sırasında her gün başka öne çıkan oyun indirimi yapılacağı için önümüzdeki birkaç gün tetikte kalmanızda fayda var.

Peki siz bu indirimler hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi hemen aşağıda bulunan yorumlar sekmesinden bizlere iletebilirsiniz.

Exit mobile version