Steam 61 TL’lik Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor!

4X sıra tabanlı strateji oyununu kaçırmayın...

Steam 61 TL'lik Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor

Yakın bir zaman önce başlayan Warhammer Skulls etkinliği kapsamında, Steam 61 TL’lik oyunu ücretsiz olarak dağıtmaya başladı. Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War kütüphanenize eklenmeyi bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (25 Mayıs)


Steam 61 TL’lik Oyunu Ücretsiz Sunuyor

1 Haziran 2023 tarihine kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceğiniz oyunun sayfasına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Bir defa eklemeniz durumunda da kalıcı olarak sizin olacak.

Proxy Studios tarafından geliştirilen ve Slitherine tarafından da yayınlanan 4X sıra tabanlı strateji oyunu, 12 Temmuz 2018 tarihinde satışa sunulmuştu. Gladius Prime, Imperial bilim insanlarının arkeolojik açısından fazlasıyla ilgisini çekiyor. Kolonileşme sırasında, gezegenin sır dolu geçmişine dair izler taşıyan antik bir eser bulunuyor. Ne var ki bu eser, antik geçmişe ait büyük korkuların uyanmasına da vesile oluyor ve Gladius Prime üzerinde yaşayan halk, kapana kısılıyor ve hayatta kalabilmek için zamana karşı bir mücadele de başlamış oluyor.

Astra Militarum, Space Marines, Orks veya Necrons olmak üzere her biri farklı oynanış stili ve teknolojik imkanları olan dört farklı topluluktan birini seçerek oynayabildiğimiz oyunda, şehirler, binalar ve tahkimatlar inşa ederek imparatorluğumuzu genişletmeye ve düşmanlarımız ile başa çıkabilmek için de ordular kurmaya çalışacağız. Bu süreçte, kaynak toplamamız ve yeni teknolojiler araştırmak durumunda olacağız. Bilhassa Civilization serisinin hayranlarına önerebileceğimiz bu oyunu kaçırmayın.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

 

Exit mobile version