Steam 2021 Cadılar Bayramı İndirimi Başladı!

Zaman, oyun alma zamanı!

Steam Cadılar Bayramı İndirimi 2021 Başladı!

Yılın merakla beklenen Steam 2021 Cadılar Bayramı İndirimi bugün itibarıyla başladı. Korku oyunları başta olmak üzere bir sürü oyunun indirime girdiği kampanyayı kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Cadılar Bayramı ve Sezonluk İndirim Tarihleri


Steam 2021 Cadılar Bayramı İndirimi Kampanyasını Kaçırmayın!

Bugün itibarıyla başlamış olan Steam Cadılar Bayramı İndirimi 2021, 1 Kasım 2021 tarihi itibarıyla sona erecek. Önümüzdeki beş günlük sürede de % 10 ile % 90 arasında değişen oranda düşüşlerin yaşandığını görebiliyoruz.

Buradan ulaşabileceğiniz sayfada dikkat çeken oyunlardan bir tanesi, % 33 indirimle 186.93 TL karşılığında satın alabileceğiniz Days Gone. Mayıs ayı içerisinde PC için de satışa sunulan oyun, Deacon St. John karakterinin başından geçenler anlatılıyor. Yaşanan küresel bir salgın sonrasında insanlığın büyük bir bölümü Kaçıklar (Freakers) adı verilen bir türe dönüşüyor. Ana karakterimizi Deacon ise hayatta kalma mücadelesini sürdürürken, öldüğünü zannettiği eşinin halen hayatta olduğuna dair güçlü bir ihtimalin varlığını keşfediyor. Sonrasında ise onu bulmak için zorlu bir maceraya atılıyor.

Sayfada dikkat çeken oyunlardan bir başkası ise % 60 indirimle 12.80 TL’ye satılan The Forest. Yaşanan bir uçak kazansından tek kurtulan olarak, gizemli bir ormanda uyanıyorsunuz. Amacınız ise dönüşüme uğramış yamyam topluluğuna karşı hayatta kalmak olacak.

Son olarak sizlere Dying Light Platinum Edition’ı öneriyoruz. % 50 indirimle 49.50 TL’ye kütüphanenize ekleyebileceğiniz açık dünya hayatta kalma oyununda, Harran isimli hayali bir orta-doğu şehrinin karantina altındaki bölgesine sızması için gönderilen Kyle Crane isimli gizli operasyon ajanı rolündesiniz. Dört oyuncuya kadar kooperatif desteği ile oynayabildiğiniz Dying Light, dinamik bir gece-gündüz geçişi sunuyor. Enfeksiyonlu düşmanlarınız gündüz vakti yavaş ve zayıf iken, gece vakti ise son derece dayanıklı ve saldırgan oluyorlar. Oyunda hem uzak hem de yakın mesafeli silahlar kullanabiliyorken, akıcı bir parkur sistemi ile öne çıktığını da söylemeden geçmeyelim.

Steam Cadılar Bayramı İndirimi 2021 sayfasında dikkat çeken diğer bazı oyunlar ise şöyle:

Exit mobile version