State of Play Yayını Listesi Sızdırılmış Gibi Görünüyor

Yıllardır beklenen Resident Evil 4 Remake ile tanışacak mıyız?

State of Play Yayını Listesi Sızdırılmış Gibi Görünüyor

Görünüşe göre, bu haftanın State of Play yayını listesi sızdırıldı. Elbette kesin konuşmamak en iyisi, ama gerçek çıkması durumunda epey heyecanlı bir sunum olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Sony PlayStation 4 için Oyun Çıkartmayacağı Zamanı Açıkladı


Bildiğiniz gibi bu hafta, 3 Haziran 2022 Cuma günü TSİ 01:00 sıralarında yeni State of Play düzenlenecek. Tercihen Twitch veya Youtube üzerinden izleyebileceğiniz ve yarım saat kadar sürecek olan yayın sırasında, üçüncü parti ortaklar tarafından yapılacak olan yeni duyuruların ve güncel haberlerin yanı sıra, PlayStation VR2 için geliştirilme aşamasındaki birkaç oyuna da bakış atılacak.

Peki bizleri bu yayın sırasında neler bekliyor? Elbette birçok tahmin söz konusu, ama Sony Interactive Entertainment tarafından en ufak bir ipucu dahi verilmiyor. Yakın bir zaman önce ise Twitter üzerinden yapılan paylaşımla, Cuma günü göreceğimizin oyunların listesinin sızdırıldığı iddia edildi.

State of Play Yayını Sırasında Neler Göreceğiz?

Aşağıda bakabileceğiniz ve Xbox_Series_XS isimli kullanıcı tarafından paylaşılan görselin, listenin ikinci versiyonuna ait olduğu söyleniyor.

Sizin de görebileceğiniz üzere, Project Destructive, Call of Duty: Modern Warfare 2 + PlayStation VR2 ve Daemonium + PlayStation VR2 gibi yeni duyurular listede yer alıyor iken, halihazırda geliştirilme aşamasında olan Stray, Street Fighter 6, Forspoken, Resident Evil Village: Last Hopes + PlayStation VR2 için de fragmanların yayınlanacağına işaret ediliyor. Yayının kapanışının ise uzun zamandır beklenen Resident Evil 4 (2023) ile yapılacağını görebiliyoruz.

Listenin ne kadar gerçekçi olduğu tartışmaya açık. Malum, paylaşımı yapan kullanıcının takipçi çekmek için hazırladığı bir görsel de olabilir pek tabii ki. Ancak şunu da söylemeden geçmeyelim ki, Capcom Resident Evil odaklı duyuruları için genellikle PlayStation sunumlarını seçiyor. Mesela Resident Evil 2 (2019) E3 2018 fuarındaki Sony sunumunda, Resident Evil 3 (2020) de 2019 yılının son State of Play yayınında ve Resident Evil Village da ilk PlayStation 5 sunumunda duyurulmuştu. Hal böyle olunca, en azından listedeki Resident Evil Village: Last Hopes + PlayStation VR2 ve Resident Evil 4 (2023) duyuruları bir parça gerçek olabilir.

Ancak dediğimiz gibi, her ne olursa olsun, bu listeyi söylenti olarak bir kenarda tutmakta fazlasıyla fayda var. Bakalım 3 Haziran 2022 Cuma günü saatler 01:00’i gösterdiğinde, bizleri nasıl bir State of Play bekleyecek? Büyük bir merakla bekliyor olacağız.

Exit mobile version