State of Play Oyunları Listesi! Hangi Oyunlar Gösterildi?

Sony tarafından düzenlenen State of Play etkinliğinde birçok yeni video gösterildi.

state of play oyunları

State of Play oyunları listesinde, dün gece düzenlenen etkinlikte kendine yer bulan oyunlar yer alıyor. Büyük çaplı oyunların yer almadığı yeni tanıtım etkinliğinde en çok dikkat çeken oyun Death Stranding Director’s Cut oldu diyebiliriz.

Bildiğiniz üzere Sony, yaklaşık üç yıl önce sürpriz bir karar almıştı. E3’lerde düzenlediği büyük çaplı organizasyonları iptal eden şirket, daha küçük etkinlikler düzenleme kararı almıştı. State of Play adını verdiği bu etkinliklerle konsolları için piyasaya sürülecek birçok oyunu göstereceğini dile getirmişti.


İlginizi Çekebilir: Xbox E3 sunumunda gösterilen oyunlar

İlginizi Çekebilir: Square Enix E3 sunumunda gösterilen oyunlar

İlginizi Çekebilir: Ubisoft E3 sunumunda gösterilen oyunlar


Genellikle Ağustos ayında düzenlenen büyük tanıtım etkinliği haricinde, küçük canlı yayınlarla yeni videolar göstermeye devam eden şirket, State of Play serisine bir yenisini ekledi. Dün gece düzenlenen canlı yayın sırasında, birçok yeni video izleyenlerle buluştu.

State of Play Oyunları Arasında Neler Vardı?

Yayın sırasında daha önce duyurulan oyunlar için yeni videolar gösterildi. Bunun yanı sıra Death Stranding Director’s Cut ve Moss: Book II gibi yeni diyebileceğimiz oyunlar da kendine yer buldu. Etkinlikte gösterilen tüm videolar ise aşağıdaki gibi sıralandı.

 

 

 

Exit mobile version