Starfield Steam Sayfası Açıldı

Uzayda geçen rol yapma oyununa hazır mıyız?

Starfield Steam Sayfası Açıldı

Starfield Steam sayfası sonunda açıldı. Eğer oyunu bekleyen oyunculardansanız, şimdiden istek listenize alabilmeniz mümkün olacak. Önümüzdeki yıl bu zamanlarda çıkmış olacak oyun ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu Steam ve Epic Games Sayfaları Açıldı!


Bethesda Game Studios tarafından geliştirilmekte olan uzay temalı rol yapma oyunu Starfield, bildiğiniz gibi 2018 yılının E3 fuarındaki Bethesda sunumu sırasında duyurulmuştu. Uzun bir süredir hakkında pek haber alamadığımız oyun için Amerika menşeli yayıncı, eteğindeki taşları tek tük de olsa dökmeye devam ediyor.

2330 yılında geçen Starfield oyunun hikayesi, esasen yirmi yıl öncesine dayanıyor. United Colonies ve Freestar Collective isimli iki büyük grubun arasında bir savaş meydana geliyor. Bıçak sırtı bir dengenin yaşandığı durumda ise zoraki bir ateşkes kararı alınıyor. Dolayısıyla da savaşın yeniden patlak vermesi ufak bir kıvılcıma bakıyor. Oyunda paralı askerler, uzay korsanları ve fanatikler olmak üzere daha başka gruplar da var iken, bizim karakterimiz ise galaksinin gizemlerini ortaya çıkartmakla yükümlü olan Constellation örgütünün üyesi olacak.

Revizyondan geçirilmiş olan Creation Engine ile geliştirilmekte olan Starfield, gelişmiş animasyon ve sunum kalitesi, geliştirilmiş yapay zeka ve prosedüre bağlı içerik üretimi ile gelecek. Fallout 76’ya göre daha büyük harita ile gelecek. Ne var ki haritanın tamamıyla keşfedilir olup olmayacağı henüz açıklık kazanmış değil. The Elder Scrolls: Skyrim ile karşılaştırıldığında daha fazla diyalog içerecek ve yine tamamıyla modlanabilir olacağı da kesinlik kazanmış olan diğer bilgilerin arasında yer alıyor.

Starfield Steam Sayfası Bethesda Tarafından Açıldı

11 Kasım 2022 tarihinde PC (Microsoft Store ve Steam) ve Xbox Series için satışa sunulacak olan Starfield oyununun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Her ne kadar fiyatı henüz belli olmadığı için ön-sipariş ile satın alamıyor olsanız da, istek listenize ekleyebiliyorsunuz.

Bildiğiniz gibi yakın bir zaman önce, Türkçe altyazılı tanıtım videosu yayınlanmıştı. Bu da haliyle oyunun Türkçe dil desteğiyle çıkabileceği yönünde bir beklenti oluşturmuştu. Şu an için desteklenen diller kısmında bu konuya bağlı bir seçenek yer almıyor. Bu, tabii ki gelecekte de olmayacağı anlamına gelmiyor. Ancak oyunun resmi Türkçe dil desteği ile çıkıp çıkmayacağına dair kesin bir bilgi paylaşımı olmuş veya ima edilmiş değil. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version