Starfield Öncesi Game Pass Abonesi Olacaklar İçin Tatsız Sürpriz

Oyuncak ettiniz!

Starfield Öncesi Game Pass Abonesi Olacaklar İçin Tatsız Sürpriz

Microsoft tarafından PC ve Xbox kullanıcılarına sunulan Game Pass promosyonu yeniden kaldırıldı. Şimdilik geri dönüp döneceğine dair bir açıklama yapılmamış iken, Starfield öncesi Game Pass abonesi olacaklar için tatsız bir sürpriz olduğuna şüphe yok.


İlginizi Çekebilir: Yeni Game Pass Ağustos 2023 Oyunları Açıklandı


Hatırlayacağınız Temmuz ayında, Mart ayında kaldırılan Game Pass Tanıtım Fiyatı promosyonu geri dönüş yapmıştı. Her iki planda da, ilk kez abone olacak olan kullanıcılara sunulan bu fırsat ile 5.99 TL gibi oldukça uygun bir fiyata aylık abonelik alınabiliyordu. Sonrasında ise normal ücretlendirmeye geçiş yapılıyordu.

İlk kaldırıldığı zamanda açıklama yapan Xbox üresel iletişimler başkanı Kari Perez, gelecekte yeni aboneler için farklı pazarlama promosyonlarını değerlendirdiklerini düşündüklerini dile getirmişti.

Temmuz ayında geri dönüş yapan Game Pass Tanıtım Fiyatı promosyonu, eskiye oranla farklılık gösteriyordu. Öyle ki bir ay yerine on dört gün, yani iki hafta ile sınırlandırılmıştı. Ancak yine özel bir fiyattan alabiliyorduk.

Starfield Öncesi Game Pass Abonesi Olacaklar İçin Beklenmedik Gelişme

Starfield oyununun Premium sürüm sahiplerine açılacağı bu haftada, Wario64 tarafından keşfedilen bir değişime göre Game Pass Tanıtım Fiyatı promosyonu yeniden kaldırıldı.

Diğer bir deyişle, ilk kez abone olacaksanız yine esas fiyatından almak durumunda kalacaksınız. Şirket tarafından şu an için konuya ilişkin olarak yapılan bir açıklama yok. Ama Bethesda Softworks tarafından satışa sunulacak olan Starfield oyununun çıkışı öncesinde böyle bir hamlenin yapılmış olması epey can sıkıcı oldu. Dahası ise yeniden geri döneceğine dair bir işaret de söz konusu değil.

Eğer Microsoft tarafından sonradan bir açıklama yapılır ise, bu haberimizi hızlı bir şekilde güncelleyeceğiz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version