Star Wars Outlaws ile Son Oyunlardaki Sistem Devam Edecek

Yeni oyunda da kulelere tırmanma yok!

Star Wars Outlaws ile Son Oyunlardaki Gelenek Devam Edecek

Yaratıcı yönetmen Julian Gerighty tarafından verilen bilgiye göre, Star Wars Outlaws ile son oyunlardaki harita açma sistemi devam edecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Star Wars Outlaws Hikaye Fragmanı Yayınlandı


Massive Entertainment tarafından geliştirilmiş olan Star Wars Outlaws, yılın merakla beklenen oyunları arasına adını yazdırdı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragman ile 30 Ağustos 2024 tarihinde satışa sunulacak olup, halihazırda Epic Games, PlayStation, Ubisoft Connect ve Xbox mağazalarından ön-sipariş ile alınabiliyor. Eğer özel sürümlerden birisini alırsanız da 27 Ağustos 2024 tarihinde erişim sağlayabileceksiniz.

Her ne kadar Far Cry 5 ile genel anlamda Ubisoft oyunlarında haritaları açma sistemi değiştirilmiş ve Far Cry New Dawn ve 6 ile devam ettirilmiş olsa da, son çıkan Assassin’s Creed oyununda serinin geleneği devam ettirilmişti. Avatar: Frontiers of Pandora oyununda ise en büyük yardımcımız Ikran olmuştu. Hal böyle olunca, Star Wars oyununda ne tür bir sistemin tercih edileceği merak konusuydu.

Star Wars Outlaws ile Son Oyunlardaki Harita Açma Sistemi Devam Edecek

Yakın bir zaman önce Game Informer sitesinden Briad Shea, yaratıcı yönetmen Julian Gerighty’ye konu ile ilgili bir soru yöneltmiş. Gerighty, Star Wars Outlaws oyununda herhangi bir kulenin olmayacağı söylemiş. Yani bu da demek oluyor ki harita, son çıkan Far Cry oyunlarında ve Avatar: Frontiers of Pandora’daki gibi biz keşfettiğimiz sürece açılacak. Araç kullanımı da bu süreyi kısaltacaktır.

Star Wars Outlaws Hakkında

Yıldız Savaşları: Bölüm V – İmparatorun Dönüşü ve Yıldız Savaşları: Bölüm VI – Jedi’ın Dönüşü arasındaki bir zamanda geçecek olan oyunda, özgürlüğü ve yeni bir hayata başlamanın yollarını arayan Kay Vess ve yoldaşı Nix ikilisinin maceraları anlatılacak. Karakterimizin Dış Halka bölgesinde gerçekleşecek olan en büyük soygunlardan bir tanesine liderlik edeceği macerada hem imparatorluğun geniş erişimi, hem çeşitli sendikaların tehditleri ve hem de kendi geçmişi ile ilgili sorunlar ile başa çıkmak zorunda kalacağız.

Fragmanın sonunda da görüldüğü üzere 30 Ağustos 2024 tarihinde satışa sunulacak ve Ubisoft+ servisine de eklenecek olan oyuna, Gold veya Ultimate sürümünü ön-sipariş ile satın almanız durumunda, 27 Ağustos 2024 tarihinde erişim sağlayabileceksiniz. Ayrıca sürüm fark etmeksizin ön-sipariş veren oyunculara The Kessler Runner Bonus Pack içeriği de hediye edilecek.

Star Wars Outlaws Gold Sürümü, temel oyuna ek olarak, bağımsız olarak da satışa sunulacak iki genişleme paketinin ve ilk günden oynanabilir olacak özel Jabba’s Gambit görevinin bulunacağı Sezon Bileti içeriğine sahip olacak. Ultimate Sürümü ise Gold Sürümü içeriğine ek olarak Sabacc Shark ve Rogue Infiltrator paketleri ve dijital çizim kitabı ile gelecek.

Star Wars Outlaws Fiyatı

Epic Games Store

PlayStation

Ubisoft Connect

Xbox

Exit mobile version