Star Wars KOTOR Remake Sıra Tabanlı Savaş Sistemini Geride Bırakıyor!

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake için heyecan dorukta.

Star Wars KOTOR Remake

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake “sıfırdan” inşa ediliyor. Gelen bilgilere göre yapılan geliştirmeler sadece grafik yükseltmesi ve yenilenmiş kaplamalardan ibaret olmayacak. Star Wars KOTOR Remake sıra tabanlı savaş sistemini geride bırakıyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Star Wars Eclipse Geliştirme Sorunları Yaşıyor!


Star Wars KOTOR Remake Yeni Savaş Sistemi

Paylaşılan detaylara göre, yeniden yapılanma, daha eylem tabanlı bir oynanış için sıra tabanlı savaş sisteminden vazgeçmeyi içeriyor. Star Wars: KOTOR Remake, “çığır açan yeniliklere uyacak şekilde sıfırdan en son teknolojiyle” inşa ediliyor. YouTuber MrMattyPlays, geliştiricilerin tamamen aksiyona dayalı bir dövüş sistemini tercih ettiğini söyledi.

MrMattyPlays’a göre sistem God of War ve Nioh 2 gibi oyunlardan ilham alınarak dizayn ediliyor. Bu bilgi, Aspyr Media’nın paylaştığı birkaç iş ilanıyla da uyuşuyor. İlk ilan, ideal adayın “zengin ve sürükleyici bir dünyada ilgi çekici karşılaşmalar yaratacağı” ve “ilginç düşmanlar ve bölüm sonu karşılaşmalar oluşturmak için savaş rollerini tanımlama ve yapay zeka davranışları oluşturma” konusunda deneyime ihtiyaç duyduğu bir tasarımcı ile ilgiliydi.

İkincisi, özellikle bir AAA aksiyon RPG’si üzerinde çalışacak olan bir Yapay Zeka Mühendisi içindi. Final Fantasy VII Remake gibi diğer yeniden yapımlar, oyuna zarar vermeden bir savaş sistemini değiştirmenin mümkün olduğunu kanıtladı.

Oyun Hakkında: İlk olarak BioWare’in çıkardığı KOTOR, konsollarda PC RPG’lerini konsollara taşıyarak yeni bir dönem başlattı. Star Wars: Knights of the Old Republic, daha önceki bir çizgi roman serisine ve ardından yeni bir çizgi roman serisine dayanan, tümü George Lucas’ın kurgusal Star Wars evrenine dayanan bir RPG video oyunu serisi olarak bizleri selamladı.

Seri, merkezine konumlandırdığı karakter gelişiminden daha fazlasını oyunculara sunmakta; yeni ışın kılıcı türleri ve renklerinin yanı sıra Jedi sınıflarını da tanıtıyor. Knights of the Old Republic’in genel eleştirel tepkisi ezici bir çoğunlukla olumluydu. KOTOR, Game Developers Choice Awards, BAFTA Games Awards, Interactive Achievement Awards dahil olmak üzere çok sayıda etkinlikte ödül kazanmış ödüllü bir seri.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version