Star Wars KotOR Remake Geliştirici Mi Değiştirdi?

Embracer Group, isim vermekten kaçınmış...

Star Wars KotOR Remake Geliştirici Mi Değiştirdi

Embracer Group tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, Star Wars KotOR Remake geliştirici değiştirdi. Şimdilik net bir açıklama olmasa da, daha önceden yayınlanan rapor ışığında tahminde bulunabiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Star Wars: Knights of the Old Republic Remake Sıkıntı Yaşıyor Olabilir


Çıktığı dönemde ve sonrasında oyun dünyasında büyük bir etki bırakmış olan Star Wars KotOR Remake, şu dönemde bile keyifle oynanıyor. Eylül ayındaki PlayStation 5 sunumunda ise yeniden yapım versiyonu duyurulmuş ve büyük bir coşkuyu da beraberinde getirmişti. Sıfırdan en son teknoloji ile geliştirilen oyun için, sıra tabanlı oynanıştan vazgeçilerek, God of War ve Nioh 2 gibi oyunlardan esinlenilerek oturtulacak bir sistemin sunulacağı söylenmişti.

Uzun zamandır haber alamadığımız yeniden yapım Star Wars KotOR için Haziran ayının sonunda Jason Schreier tarafından yayınlanan rapor ile işlerin pek de yolunda gitmediğini söylenmişti. LucasFilm ve Sony Group şirketlerine gösterilmek üzere hazırlanan demonun stüdyoyu memnun etmemesi sonrasında, Tasarım Yönetmeni Brad Prince ve Sanat Yönetmeni Jason Minor ikilisinin kovulmaları ile geliştirilme sürecinin süresiz olarak ertelendiğine ve en erken 2025 yılında çıkabileceğine dikkat çekilmişti.

Star Wars KotOR Remake Geliştirici Değiştirmiş Olabilir

Büyük bir belirsizliğin hakim olduğu oyun için beklenen hamle Embracer Group tarafından yapılmış gibi görünüyor. Şirket tarafından söylenene göre, AAA projelerden birinin bünyesindeki bir başka stüdyoya devredildi. Bu değişimin, bahsi geçen projenin istenen kalite seviyesinde kalması için yapıldığı ve herhangi bir gecikmenin beklenmediğinden de bahsedilmiş.

Her ne kadar herhangi bir isim verilmemiş olsa da, bahsi geçen proje büyük ihtimalle yeniden yapım Star Wars KotOR. Çünkü Schreier tarafından hazırlanan raporda, bazı Aspyr geliştiricilerinin destek konumunda bulunan Saber Interactive stüdyosunun yeniden yapım projesinin geliştirilme aşamasında liderliğe geçebileceğine dair inancının olduğu söylenmişti.

Exit mobile version