Star Wars Jedi: Survivor PC Gereksinimleri Resmiyet Kazandı

Geniş kapasiteli sabit disk sizinle olsun!

Star Wars Jedi Survivor PC Gereksinimleri Resmiyet Kazandı

Geçtiğimiz aylarda yaşanan sızıntının ardından, Electronic Arts ve Respawn Entertainment tarafından yapılan duyuru ile Star Wars Jedi: Survivor PC gereksinimleri resmiyet kazandı. Genel olarak baktığımızda, sızdırılan detaylar ile aynı olsa da, sabit disk boyutunda artışın olması dikkat çekiyor.


İlginizi Çekebilir: Star Wars Jedi: Survivor, Oyuncuları Sevindirecek!


Fallen Order için devam devam niteliği taşıyacak olan Survivor, Haziran ayı içerisinde duyurulmuştu. İlk oyunun beş yıl sonrasını gösterecek olan devam oyununun hikayesine göre Cal Kestis, galakside geriye kalan son Jedi’lardan biri olmanın ağırlığını da hissetmeye başlayacak ve en büyük yardımcısı BD-1 ile peşindeki İmparatorluk’tan kaçmaya devam edecek. Senaryo boyunca bizleri yine tanışacağımız ve tarafımıza çekebileceğimiz farklı bir karakter kadrosu bekleyecek.

Star Wars Jedi: Survivor PC Gereksinimleri

Yakın bir zaman önce yapılan resmi duyuruya göre, Intel Core i7-7700 veya AMD Ryzen 5 1400 işlemcili, 8 GB bellekli ve Radeon RX 580 veya NVIDIA GTX 1070 ekran kartlı bir sistem, oyunun asgari seviyede oynayabilmeniz için yeterli olacak. Geçmişte yaşanan sızıntıda, sabit disk boyutu 130 GB olarak belirtilmişti ama güncel detaylara göre 155 GB gerekecek.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version