Star Wars Jedi: Survivor Oyuncu İstatistikleri Ne Alemde?

Şakacı Rick the Door Technician seni...

Star Wars Jedi Survivor Oyuncu İstatistikleri Ne Alemde

Electronic Arts ve Respawn Entertainment tarafından Star Wars Jedi: Survivor oyuncu istatistikleri yayınlandı. Bakalım geride bıraktığımız ilk ayda, oyuncuların oyun genelindeki faaliyetleri ne şekilde olmuş? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Star Wars: KotOR Remake Halen Yaşıyor


Star Wars Jedi: Survivor, 28 Nisan 2023 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulmuştu. The Last of Us Part 1 sonrasında performans ve teknik sorunları ile oyuncuları bezdiren oyunun, yayınlanan güncellemeler ile ilk günkü haline göre iyi bir noktaya geldiği söylenebilir. Ancak Steam kullanıcı incelemelerinin halen ‘Karışık’ olduğunu söyleyelim.

Star Wars Jedi: Survivor Oyuncu İstatistikleri Ortaya Çıktı

Electronic Arts ve Respawn Entertainment da geride bırakılan ilk aya ilişkin oyuncu istatistiklerini yayınladılar. Buna göre, karakterimiz Cal Kestis için en çok asker tıraşı ve kısa sakal tercih edilmiş iken ışın kılıcı açısından da çift kullanım ve beyaz renk ve zorluk açısından da Jedi Knight daha çok tercih edilmiş.

Bunların dışında, oyuncular Rick the Door Technician tarafından 489 kez ve Rancor tarafından da 9.019.384 kere öldürülmüş. Oyun genelinde 2.855.586.942 düşman öldürülmüş ve Greez’in tıkanan tuvaleti de sekiz yüz altmış bir bin kez açılmış. Görünüşe göre karakterimizin oyundan sonraki mesleği belli olmuş gibi 😛

Son olarak, oyuncuların % 11.5 kadarı Cal’ın yağmurluğunu keşfetmiş ve tamamı Turgle’ı sevmiş, 3.266.912 ödül toplanmış, 15.041.119 bitki ekilmiş, 8.359.339 Holotactics eli kazanılmış.

Exit mobile version