Star Wars Jedi: Survivor Koboh Oynanış Videosu

Koboh gezegenine hoş geldiniz...

Star Wars Jedi Survivor Koboh Oynanış Videosu

IGN First programı kapsamında, Respawn Entertainment stüdyosu Star Wars Jedi: Survivor Koboh oynanış videosu ile karşımıza çıktı. Daha önceden Star Wars evreninde hiç görmediğimiz bu gezegen, ilk kez bu oyunda karşımıza çıkacak. Pek çok yeni detayı da görebileceğimiz videoya haberimizin içeriğinden göz atabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Knockout City Sunucuları Bu Yıl Kapatılacak


Star Wars Jedi: Survivor, Mayıs ayı içerisinde duyurulmuştu. Geçtiğimiz günlerde de 28 Nisan 2023 tarihine ertelenmiş olan oyunda, ana karakterimiz Cal Kestis ile kaçış maceramız tam devam edecek. İmparatorluk askerlerinden kaçışımız sırasında, BD-1 yine en büyük yardımcımız olacak iken, dostluklarını kazanabileceğimiz yeni karakterler de karşımıza çıkacak.

Star Wars Jedi: Survivor Koboh Oynanış Videosu Yayınlandı

Respawn Entertainment tarafından PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilen ve Jedi: Fallen Order oyununun beş yıl sonrasında geçecek olan Jedi: Survivor için dokuz dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. IGN tarafından yayınlanan videoda, oyuna özel olarak yaratılmış olan Koboh’u görüyoruz. Karakterimiz, gemisinin bu gezegene düşmesinin ardından tamirat için yolculuğa çıkıyor.

Video boyunca etkileyici manzaralar eşliğinde görevimizi yerine getirmeye çalışır iken, yeni hareketlerin ve çatışma sırasında ışın kılıçları arasında geçişlerin yanı sıra, yeni seyahat şekline ve kanca kullanımı dahil yeni yetenekleri, güçleri ve teknikleri de görebiliyoruz.

Oynanış kısmında ayrıca savaş robotları için getirilen yeniliğin yanı sıra devasa cüsseli olanlar dahil, karşımıza çıkacak yeni düşmanları da görebiliyoruz. Video kısa olsa da, ilgi çekici olduğunu söylemek gerek. Elbette bu gezegen ile ilgili göreceğimiz daha fazla şey olacaktır, ama bunu muhtemelen nihai sürümde bizim keşfetmemizi bekleyecek olabilirler.

Exit mobile version