Star Wars Jedi: Survivor İnceleme Puanları Yayınlandı

Devam oyunu muazzam olmuş!

Star Wars Jedi Survivor İnceleme Puanları Yayınlandı

Bu senenin bomba oyunlarından biriyle daha buluşmaya az bir zaman kaldı. İnceleme yazımızı dün sizlerle buluşturduğumuz Star Wars Jedi: Survivor inceleme puanları ile de karşımızda. Bakalım Respawn Entertainment tarafından geliştirilmiş ve 28 Nisan 2023 tarihinde çıkacak olan Jedi: Fallen Order devam oyunu beğenilmiş mi? Detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: STAR WARS Jedi: Survivor İnceleme


İlk oyunun beş yıl sonrasını gösterecek olan devam oyununun hikayesine göre Cal Kestis, galakside geriye kalan son Jedi’lardan biri olmanın ağırlığını da hissetmeye başlayacak ve en büyük yardımcısı BD-1 ile peşindeki İmparatorluk’tan kaçmaya devam edecek. Senaryo boyunca bizleri yine tanışacağımız ve tarafımıza çekebileceğimiz farklı bir karakter kadrosu bekleyecek.

Star Wars Jedi: Survivor İnceleme Puanları

Metacritic üzerinden yayınlanan inceleme puanlarına bakılırsa, genel ortalamanın 86 / 100 olduğunu görüyoruz. Platformlara göre dağılımına baktığımızda ise, Xbox Series ortalaması 87 / 100 ile en üst seviyeye sahip. Bunu 86 / 100 ile PlayStation 5 ve 81 / 100 ile PC takip ediyor. Şimdiye kadar yayınlanan inceleme puanlarına da aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

 

Exit mobile version