Star Wars Jedi: Survivor Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı

Şimdilik memnun edici bir seviye diyebiliriz...

Star Wars Jedi Survivor Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı

Star Wars Jedi: Survivor eş zamanlı oyuncu sayısı belli oldu. Şimdiden selefini geride bıraktı. Performans sorunları ve teknik hatalar ile ilgili şikayetleri saymazsak, Electronic Arts ve Respawn Entertainment durumdan memnun gibi görünüyor.


İlginizi Çekebilir: STAR WARS Jedi: Survivor İnceleme


Malumunuz son dönemde çıkan çoğu oyunun iyi optimize edilememiş olmasından dolayı, hevesimiz kursağımızda kalıyor. Son olarak The Last of Us Part 1’in PC versiyonu büyük eleştirilerin hedefi olmuş iken, Star Wars Jedi: Survivor da listeye yeni eklenen isim olmuştu.

Üst seviye sistemlere sahip olan oyuncular dahi performans kayıpları ve karşılaşılan ve içlerinden birinin kalıcı deneyim puanı kaybettirdiği teknik sorunlar, oyuncuları çileden çıkarttı. Benzer sorunlar PlayStation 5 ve Xbox Series tarafında da mevcut. Benzer şekilde performans sorunları ve ekran yırtılmaları gibi geri dönüşler var. Ancak geliştirici Respawn Entertainment, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlar ile şikayetlere karşı kulaklarının üstüne yatmadıklarını ve sorunların da en kısa sürede çözüleceğinin sözünü verdi.

Çıkışı her ne kadar sorunlu olarak gerçekleşmiş olsa da Star Wars Jedi: Survivor, selefi Fallen Order oyununun Steam mağazasındaki eş zamanlı oyuncu rekorunu geride bıraktı.

Star Wars Jedi: Survivor Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı Ortaya Çıktı

SteamDB sayfasındaki verilere bakarsak, devam oyunun eş zamanlı oyuncu sayısında zirve 67.855 olarak belirlendi. Biz bu haberi yazar iken 36.582’ydi. Star Wars Jedi: Fallen Order eş zamanlı oyuncu sayısı ise 46.550 ve şu anda aktif olarak 7.095 kişi oynuyor.

Oyunu satın alan oyuncuların arasında performans sorunlarının ve teknik hataların giderilmesini bekleyenlerin sayısı bir hayli fazla olabilir. Diğer bir deyişle, sorunların giderilmesinin ardından, eş zamanlı oyuncu sayısının daha da yukarılara çıkmasını bekleyebiliriz.

Son olarak, Star Wars Jedi: Survivor Birleşik Krallık’ta oldukça sağlam bir başlangıç yaptı. Öyle ki, kutulu satışlarda Hogwarts Legacy oyununun ardından ikinci sıraya yerleşti. Ne var ki selefinden % 36 oranında düşük olduğunu söyleyelim.

Exit mobile version