Star Wars Jedi: Survivor Ertelendi

Neyse ki fazla beklemeyeceğiz...

Star Wars Jedi Survivor Ertelendi

Electronic Arts ve Respawn Entertainment tarafından yapılan duyuru ile Star Wars Jedi: Survivor ertelendi. Oyun için altı haftacık kadar daha beklememiz gerekecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Star Wars Jedi: Survivor, AMD Ryzen 7000 Serisi ile Bedava!


Respawn Entertainment tarafından geliştirilmiş olan Star Wars Jedi: Fallen Order, Battlefront ve Battlefront II oyunlarının ardından büyük bir sürpriz olmuştu. Tamamıyla senaryo odaklı ve etkileyici bir hikaye anlatımının olması, pek beklenmiyordu. Bu, ilk Dead Space sonrasında, Electronic Arts şirketinin biz oyuncuları şaşırttığı bir başka oyun olmuştu.

Elde edilen başarının ardından da elbette bir devam oyunu bekleniyordu ki, geçtiğimiz yıl içerisinde mevcut nesil konsollar ve PC (Steam) için Jedi: Survivor duyuruldu. Jedi: Fallen Order’ın beş yıl sonrasını gösterecek olan devam oyununun hikayesine göre Cal Kestis, galakside geriye kalan son Jedi’lardan biri olmanın ağırlığını da hissetmeye başlayacak. Bu da, en büyük yardımcısı BD-1 ile peşindeki İmparatorluk’tan soluksuz bir şekilde kaçmaya devam etmesi için en geçerli sebep olacak. Senaryo boyunca bizleri yine tanışacağımız ve tarafımıza çekebileceğimiz farklı bir karakter kadrosu bekleyecek.

Sabırsızlıkla Beklenen Star Wars Jedi: Survivor Ertelendi

Bir süre önce çıkış tarihi 17 Mart 2023 olarak duyurulmuş olan Jedi: Survivor, yaklaşık bir buçuk ay kadar ertelendi. Yani takviminizde işaretlediğiniz bir önceki tarihi silebilirsiniz. Oyun artık 28 Nisan 2023 Cuma günü bizlerle olacak.

Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, geliştirilme safhasının son aşamasına gelinmiş. Halihazırda da performansı, kararlılığı ve oyuncu deneyimini geliştirmek için hata çözümlemeleri yapılıyormuş.

Topluluk tarafından yapılan geri dönüşler ışığında, keşfedilecek devasa mekanlar, geliştirilmiş çatışma ve seyahat mekanikleri sunulacakmış. Ne var ki stüdyonun içine sinen bir Jedi: Survivor ile oyuncuların karşısına çıkılabilmesi için de zamana ihtiyaçları varmış. Bu sebeple de çıkış tarihini altı hafta kadar ileriye atmak durumunda kalmışlar.

Star Wars Jedi: Survivor Sistem Gereksinimleri

The Minimum Padawan

The Recommended Master

Exit mobile version