Star Wars Jedi: Survivor Resmi Olarak Duyuruldu

Işın kılıçlarınızı hazırlayın!

Star Wars Jedi Survivor Resmi Olarak Duyuruldu

Star Wars Jedi: Fallen Order devam oyunu Star Wars Jedi: Survivor en nihayetinde duyuruldu. Bir kez daha Cal Kestis rolünde olacağımız yeni oyunun detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Amy Hennig Yeni Star Wars Oyunu Üzerinde Çalışıyor


Respawn Entertainment tarafından geliştirilmiş olan Star Wars Jedi: Fallen Order, oldukça büyük beğeni toplayan bir oyun olmuştu. Bunda elbette ana senaryo odaklı olması ve çok oyunculu modlara izin verilmemiş olmasının etkisi bir hayli büyük.

Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith filmindeki olayların kısa bir süre sonrası gösteriliyor. Jedi grubunun Galaktik Cumhuriyet için hainler olarak damga yemesi sonrasında İmparator Palpatine tarafından Order 66 adı altında Jedi avı başlatılıyordu. Biz ise Jedi Padawan olan Cal Kestis rolünde, bir yandan İmparatorluk yandaşlarından kaçıyor, bir yandan geçmişimiz ile ilgili parçaları bir araya getirmeye, bir yandan da Jedi Order’ı yeniden kurma görevindeki eğitimimizi tamamlamaya çalışıyor idik.

Oyunun beğenilmesi karşısında kolları sıvayan geliştirici stüdyo, devam oyunu için kolları sıvamıştı. Yakın bir zaman önce adının Jedi: Survivor olacağını öğrendiğimiz yeni Star Wars, bugün itibarıyla resmi olarak duyurulmuş oldu.

Repawn Entertainment Star Wars Jedi: Survivor ile Geliyor!

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için Oyun Yönetmeni Stig Asmussen liderliğinde geliştirilmekte olan yeni oyun, 2023 yılında bizlerle olacak. Star Wars Jedi: Fallen Order’da anlatılan hikayeleri, dünyaları, karakterleri ve dövüş mekaniğini geliştirecek olan devam oyunu, beş yıl sonrasını konu alacak. Galakside geriye kalan son Jedi’lardan biri olmanın ağırlığını da hissetmeye başlayan Cal Kestis, en büyük yardımcısı BD-1 ile peşindeki İmparatorluk’tan kaçmaya devam edecek. Senaryo boyunca bizleri yine tanışacağımız ve tarafımıza çekebileceğimiz farklı bir karakter kadrosu bekleyecek.

Dinamik dövüş mekaniğinin yenilikçi şekillerde geliştirileceği söylenen Star Wars Jedi: Survivor oyununda, hayatta kalabilmek için yeni yetenekler öğrenmek ve Force ile bağlantımızı ilerletmek durumunda olacağız.

Star Wars Celebration sırasında yapılan duyuru için yayınlanmış olan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version