Star Wars Jedi: Survivor Çıkış Zamanı Sızmış Olabilir

Gözler EA ve Respawn'a döndü...

Star Wars Jedi Survivor Çıkış Zamanı Sızmış Olabilir

Star Wars Jedi: Survivor çıkış zamanı belli olmuş olabilir. Şimdilik resmi bir açıklama olmasa da, devam oyununun 2023 yılının ilk çeyreğinde çıkması bekleniyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Amy Hennig Yeni Star Wars Oyunu Üzerinde Çalışıyor


Respawn Entertainment tarafından geliştirilmekte olan Jedi: Survivor, geçtiğimiz ayın başlarında duyurulmuştu. Jedi Padawan olan Cal Kestis rolünde olup da Order 66 sonrasında, bir yandan İmparatorluk yandaşlarından kaçıyor, bir yandan geçmişimiz ile ilgili parçaları bir araya getirmeye, bir yandan da Jedi Order’ı yeniden kurma görevindeki eğitimimizi tamamlamaya çalıştığımız Jedi: Fallen Order için devam niteliği taşıyacak yeni oyun, PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak.

Bir önceki oyunu anlatılan hikayeler, dünyalar, karakterler ve dövüş mekaniği anlamında bir adım öteye taşıyacak olan Jedi: Survivor, bizlere beş yıl sonrasını gösterecek. Galakside geriye kalan son Jedi’lardan biri olmanın ağırlığını da hissetmeye başlayan Cal Kestis, en büyük yardımcısı BD-1 ile peşindeki İmparatorluk’tan kaçmaya devam edecek. Senaryo boyunca bizleri yine tanışacağımız ve tarafımıza çekebileceğimiz farklı bir karakter kadrosu bekleyecek.

Star Wars Jedi: Survivor Çıkış Zamanı Belli Oldu Gibi

Şu an için Electronic Arts veya Respawn Entertainment tarafından oyunun çıkış tarihine ilişkin bir açıklama yapılmış değil. Ancak PlayStation mağazasının veri tabanını inceleyen ve her yeni hareketi rapor eden Twitter hesabı PlayStationSize, Şubat sonu veya Mart başı gibi yeni maceraya başlayabileceğimizi söylüyor.

Önümüzde daha epey uzun bir zaman var ve bu süreçte birçok tanıtım ile karşılaşacağız. Şimdilik herhangi bir işaret almış değiliz, ama halihazırda PlayStation ve Steam üzerinde istek listenize almaya başlayabildiğiniz oyunun çıkış tarihi The Game Awards 2022 sırasında duyurulabilir. Elbette bu şovun öncesindeki bir zamanda da gerçekleşebilir. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version