Star Wars Eclipse Yeni Irk ile Karşımıza Çıkabilir

Evren genişlemeye gidecek...

Star Wars Eclipse ile ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Geliştirilme safhasının bir hayli başlarında olan oyun hakkında, Sacrad Symbols yayını sırasında ilginç bir bilgi ortaya çıktı. Öyle ki, Star Wars Eclipse yeni ırk ile karşımıza çıkabilir. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Star Wars KotOR Remake Geliştirici Mi Değiştirdi?


2021 yılının The Game Awards şovu sırasında duyurulmuştu. Yakın bir zaman önce NetEase çatısı altına giren Quantic Dream tarafından geliştirilmekte olan oyun ile ilgili resmi bilgiler şu an sınırlı olsa da, güvenilir kaynaklar tarafından dolaylı yoldan aktarılmış olan birtakım detaylar bulunuyor.

Montreal ve Paris stüdyoları tarafından stüdyonun kendilerine özel bir grafik motoru ile geliştirilmekte olan Star Wars Eclipse, Yüksek Cumhuriyet döneminde geçecek. Açık dünya oynanış sunan ve çizgisel olmayan etkileşimli hikaye anlatımı özelliği taşıyan aksiyon-macera türünde olacak. Aksiyon oynanışı geleneksel olacak iken, stüdyonun daha önceki oyunları ile karşılaştırıldığında, daha fazla oynanabilir karakter içerecek ve galaksinin önceden görmediğimiz bölgelerine seyahat edeceğiz.

HAJFD7RFZkNi37tEiYoeca-1200-80

Star Wars Eclipse Yeni Irk ile Mi Geliyor?

2027 yılında çıkması öngörülen oyun ile ilgili olarak, markanın evrenine yeni bir türün dahil olacağı söyleniyor. Son gerçekleştirilen Sacrad Symbols yayını sırasında ortaya çıkan bilgilerde, Sarah isimli bir karakterin adı geçiyor. Kendisi otuzlu yaşlarında atletik ve insansı ve The Zaraan adı verilen bir tür imparatorluk ile bağlantılı ırkın üyesi olacakmış.

Dahası ise bu ırkın, siyasi ve askeri çatışmalar ile övündüğü söyleniyor. Ayrıca Star Wars evrenindeki herhangi bir yerde karşımıza çıkan ve rol ve sorumluluklar söz konusu olduğunda, erkekler ve kadınlar arasındaki küçük farklılıkların benzeri bu ırkta da yaşanacakmış.

Söylenene göre bir Zaraan evlendiğinde, düğünde ilginç askeri gereksinimler içerirmiş. Bunun başlıca sebebi ise genel olarak bir arada çalışmalarından kaynaklanıyormuş. Ne var ki, Xendo isimli daha ılımlı bir karakter ile evli olan Sarah karakterinin şiddete ve suça gerçek bağlılığı ise büyük bir problem olacakmış. Zaten oyunun bir bölümü de Sarah ve Xendo etrafında dönecekmiş.

Exit mobile version