Star Wars Eclipse 2027’de Çıkabilir!

Quantic Dream için zor bir proje olacak.

Şu anda, dünya çapında farklı stüdyolarda devam eden çok sayıda AAA kalitede Star Wars projesi var. Ubisoft’un duyurulmamış Star Wars oyunundan Star Wars Knights of the Old Republic’in yeniden yapımına kadar heyecan uyandıran projeler geliştirilme aşamasında. Ancak, Star Wars Eclipse’in The Game Awards 2021’de muazzam derecede etkileyici bir sinematik fragmanla duyurulması, onu şimdiden tüm Star Wars hayranları için çok beklenen bir proje haline getirdi. Peki oyun ne zaman çıkış yapacak dersiniz? İşte o kısım biraz karmaşık… Gelen son bilgilere göre Star Wars Eclipse 2027’de çıkabilir. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Star Wars Eclipse Geliştirme Sorunları Yaşıyor!


Star Wars Eclipse 2027’de Çıkabilir

Star Wars Eclipse’in The Game Awards 2021’de muazzam derecede etkileyici bir sinematik fragmanla duyurulması, onu şimdiden tüm Star Wars hayranları için çok beklenen bir proje haline getirdi.  Quantic Dream daha sonra Star Wars Eclipse’in hala geliştirme sürecinin erken aşamalarında olduğunu açıklasa da, sızıntılarıyla ünlü Tom Henderson tarafından paylaşılan bazı resmi olmayan bilgilere göre, oyun 2027’de çıkışını gerçekleştirebilir. Tom Henderson, eski Quantic Dream geliştiricilerinden topladığı bilgilere göre, stüdyo Star Wars Eclipse’i geliştirmek için motor sorunlarıyla mücadele içerisinde.

Bildiğiniz gibi, Quantic Dream her zaman, çok fazla karmaşık oyun mekaniğinin olmadığı ve oyuncuların genellikle yürüdüğü, diyalogları seçtiği ve yüksek oktanlı sahnelerde bazı düğmelere bastığı hikaye odaklı tek oyunculu oyunlar üzerinde çalıştı. Sonuç olarak, Quantic Dream’in dahili motoru, çok sayıda karmaşık oyun sistemi ve mekaniği ile devasa çok oyunculu bir açık dünya oyununu yönetme yeteneğine sahip değil gibi görünüyor.

Ayrıca Henderson, Quantic Dream’in devam eden Star Wars projesini ve diğer bazı duyurulmamış projelerini tamamlamak için ihtiyaç duyduğu kaynağı toplayamaması durumunda stüdyonun yakın gelecekte tamamen satın alınabileceğini öne sürdü. Bununla birlikte, yukarıdaki tüm bilgiler gayri resmidir ve işler sızdıranın iddia ettiğinden daha sorunsuz bir şekilde ilerleyebilir. Daha önce oyunun fragmanının çıkış tarihini sızdıran başka bir kaynağa göre de, Star Wars Eclipse’in 2025’ten önce çıkması muhtemel değil.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version