Star Wars Battlefront Classic Collection Güncellemesi Yolda

Sorunlarım en kısa sürede düzeltileceği söyleniyor...

Aspyr Media, Star Wars Battlefront Classic Collection güncellemesi üzerinde çalıştığını duyurdu. Şimdilik bir tarih verilmemiş olsa da, şirket oyuncuların geri dönüşlerini aktarmaya devam etmelerini istedi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PUBG 28.2 Güncellemesi ile 7. Yıl Kutlamaları Başladı


Klasik Star Wars Battlefront oyunlarının bulunduğu Star Wars Battlefront Classic Collection, 14 Mart 2024 Perşembe günü yani dün itibarıyla PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunuldu. Ne var ki başlangıç iyi bir şekilde yapılamadı ve oyuncuların yoğun eleştirilerine maruz kalındı. Zaten Steam mağazasında da 4.057 kullanıcı incelemesinin sadece % 19 kadarının olumlu olması ile ‘Son Derece Olumsuz’ olarak görünüyor.

ss_b0c5c89cb17c872af01db8102c9777b347f38986

Star Wars Battlefront Classic Collection Güncellemesi Açıklaması

Yapılan geri dönüşler ışığında oyuncular, sunucu bulmakta büyük sıkıntı çekiyorlar iken çok fazlaca teknik sorunun da olduğu belirtiliyor. Söz konusu bu durum karşısında resmi sayfa üzerinden bir açıklamada bulunan Aspyr Media, yaşanan sorunları düzeltmek için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

“Star Wars Battlefront Classic Collection’ın çıkışı için yoğun desteği ve geri dönüşü için Battlefront topluluğuna teşekkür etmek istiyoruz. Çıkış gününde, ağ altyapımız ile ilgili kritik sorunlar yaşadık. Bu da inanılmaz derece yüksek ping, eşleştirme sorunları, çökmeler ve sunucuların görünmemesi sonuçlarına yol açtı.

Çıkışından bu yana, bu sorunları adresleme ve ağ kararlılığını arttırmak için çalışıyorduk ve daha fazla kesintiyi önlemek için ağ altyapımız kararlı hale gelene kadar çaba sarf etmeye devam edeceğiz. Talep Formu aracılığıyla destek ekibimize teknik sorunları, hataları ve beklenmedik durumları rapor etmeye devam edin.”

Bahsi geçen pakette klasik Battlefront ve Battlefront II oyunlarına ek olarak, her iki oyundaki Jabba’s Palace, Bespin: Cloud City, Rhen Var: Harbor, Rhen Var: Citadel ve Yavin 4: Arena haritaları, ek Asajj Ventress ve Kit Fisto karakterleri, AT-ST, AT-RT, X-Wing ve Tie Fighter dahil çok çeşitli araçlar, Clone Wars ve Galactic Civil War senaryoları ve Galactic Conquest ve dahası bulunuyor. Ayrıca 64 oyuncuya kadar çevrimiçi desteğin olduğunu da söyleyelim.

Ayrıca Death Star ve Naboo dahil pek çok harita, Luke Skywalker, Mace Windo Darth Maul ve Darth Vader dahil pek çok iyi ve kötü karakter ile genişletilmiş bir Hero Assault modunun da olduğunu söyleyelim.

Exit mobile version