Star Citizen Tam Sürüme Geçmeye Yakınlaşıyor

E çıksın artık!

Star Citizen Tam Sürüme Geçmeye Yakınlaşıyor

Görünüşe göre Star Citizen tam sürüme geçiş için geliştirilme aşamasında sonlara geliyor. En azından geliştirici stüdyonun kurucusu ve Üst Yöneticisi tarafından söylenenler bu yönde. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: V Rising Tam Sürüme Geçiş Yapıyor: Tarih Verildi!


Geliştirilmesine 2011 yılında başlanmış olan Star Citizen, 2012 yılındaki topluluk fonlaması ve Kickstarter kampanyasının ardından 2013 yılında duyurulmuştu. Her ne kadar 2014 yılında satışa sunulması planlanmış olsa da, oynanış özelliklerinin sürekli olarak genişletilmesi ile sayısız kez ertelenmişti.

Bugüne kadar 600 milyon Dolar üstü bağış ile oyun dünyasındaki en yüksek fonlamaya sahip MMO oyunu olan Star Citizen, ayrıca bağımsız olarak yayınlanacak olan tek kişilik hikaye odaklı bir modüle de sahip olacak. Squadron 42 adı altındaki bu modül için Ekim ayı içerisinde Cloud Imperium Games tarafından cilalama sürecine geçildiği müjdelenmiş iken, yakın bir zaman önce de Star Citizen için de bir müjdeli haber geldi.

Star Citizen Tam Sürüme Geçiş Hazırlığında

Geliştirici stüdyonun kurucusu ve Üst Yöneticisi Chris Roberts, “Birçoğunun imkansız olduğunu düşündüğü bir hedefe doğru giden sayısız zor yılın ardından, binlerce insanın aynı anda deneyimleyebileceği bağlantılı, paylaşımlı evrene olanak tanıyan son teknoloji parçalarından birini sunmanın zirvesindeyiz. Star Citizen 1.0’ı, ‘ticari’ versiyonu temsil edecek olan özellikler ve içerik seti olarak düşünüyoruz. Yani bu, oyuncuların devamlı olarak ilgisini çeken yeterli oynanış ve içerik ile kararlı ve cilalanmış olarak yeni oyuncuları karşılıyor. Diğer bir deyişle, artık Alpha veya Erken Erişim değil.” yorumunda bulundu. Ayrıca geliştirici ekiplerin geçtiğimiz birkaç ay boyunca, nihai olarak Star Citizen 1.0 halini alacak Persistent Universe için büyük kilometre taşlarını planlamak ile meşgul olduğu da söyleniyor.

Netice olarak, 1.0 versiyonu güncellemenin yayınlanması için henüz bir çıkış tarihi yok. Ancak hem Roberts tarafından yapılan açıklamalar hem de Star Citizen üzerinde kıdemli oyun yönetmeni olarak çalışmaya geri dönen Rich Tyler’ın geliştirilme sürecinin hızlanmasına yardım etmesi ile beklenen günün çok da uzakta olmadığını tahmin edebiliriz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version