STALKER 2 Hikaye Uzunluğu Ne Kadar Olacak?

Oyun hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor...

STALKER 2 hikaye uzunluğu, GSC Game World ile gerçekleştirilen röportaj sırasında ortaya çıktı. Görünüşe göre bizi tam kararında bir uzunluk bekliyor. Elbette oyundaki her şeyi yapmaya karar verirseniz, bu süre çok daha fazla uzayacaktır. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: STALKER 2 Yeni Fragmanı ile Büyülüyor


Dün gerçekleşen PC Gaming Show: Most Wanted etkinliği sırasında STALKER 2: Heart of Chornobyl için etkileyici bir fragman yayınlanmıştı. Uzun zamandan sonra oyun ile ilgili yeni bir şeyler görmenin bizi hem heyecanlandırdığı hem de sevindirdiği bu fragman öncesinde, Çin menşeli oyun sitesi Gamersky tarafından geliştirici GSC Game World ile bir röportaj gerçekleştirildi. Bu röportaj sırasında hem STALKER 2 hikaye uzunluğu hem de Xbox Series teknik detayları ortaya çıktı.

STALKER 2 Hikaye Uzunluğu Doyurucu Seviyede Olacak

Bildiğiniz gibi gibi Ukrayna menşeli stüdyo, 2021 yılının Mayıs ayında yaptığı açıklama ile oyunun çok uzun olacağını ve yüzlerce saate varan içeriğin oyunculara sunulacağını söylemişti. Güncel röportajda ise ana hikayenin 40 saat uzunluğunda olacağı söylendi. Dahası ise dallanıp budaklanan hikaye anlatımında, bizi dört farklı bitiş bekliyormuş.

Öte yandan, yan görevlerin de farklı sonlarının olacağı ve bazılarının ana hikayeye bir şekilde etki edeceği de söyleniyor. Ancak bu etkinin ne şekilde olacağına dair bir bilgi verilmiş değil.

STALKER 2 2024 Yılında Çıkacak

Röportaj sırasında Xbox Series versiyonuna da değinildi. GSC Game World, Grafik ve 60 FPS akıcılığında oynayabilmenin mümkün olacağı Performans olmak üzere iki farklı görüntü modunun olacağını söyledi. Ne var ki bu modların detayları ile ilgili herhangi bir detay verilmiş değil, ama daha önceden oyunun 120 FPS’e kadar desteğinin olacağı da söylenmişti.

Exit mobile version