Squid Game Oyunu Resmen Duyuruldu

Ünlü dizi, oyun oluyor!

Squid Game Oyunu Resmen Duyuruldu

Yakaladığı popülaritenin ardından, bir dizi daha oyun oluyor. Ünlü Netflix dizisi Squid Game oyunu için düğmeye basıldı. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Extra Aralık 2023 Oyunları Duyuruldu: Listede GTA 5 Var!


Squid Game, 2021 yılının Eylül ayında yayınlanmaya başlanmıştı. Hwang-Dong-hyuk tarafından hem yazılan hem de yönetilen dizi, oldukça kısa sürede dünya genelinde büyük bir popülarite yakalamıştı. Sıradaki sezon için bekleyiş sürer iken, dizinin takipçilerinden oyun sektörünü de yakından takip edenler için heyecan verici bir başka gelişme daha yaşandı.

Squid Game Oyunu Geliyor

Şimdilik hangi stüdyo tarafından geliştirildiği ve ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor olsa da, dizinin evreninde geçen bir oyunun geliştirilmekte olduğu duyuruldu. Söylenene göre, çevrimiçi tabanlı olacak ve dizide gördüğümüz mini oyunlar genelinde diğer oyunculara karşı rekabete gireceğiz.

Yakın bir zaman önce GTA: The Trilogy – Definitive Edition Netflix abonelerine sunulmuş iken, Football Manager 24 Mobile ve Storyteller dahil en az kır oyun daha kütüphanedeki yerini aldı. Netflix ayrıca 2024 yılında oyuncular ile buluşturacağı oyunlar için de yeni bir fragman yayınladı. İki dakikaya yakın uzunluğu olan fragmanda, Cozy Grove: Camp Spirit, FashionVerse, Game Dev Tycoon ve Sonic Mania Plus gibi oyunlar yer alıyor.

Exit mobile version