Square Enix E3 2021 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar!

Guardians Of The Galaxy <3 Oh SHI*...!

Square Enix E3 2021 Sunumu

Square Enix, E3 2021 basın toplantısında çeşitli oynanış tanıtımları, fragmanları ve dünya prömiyeri duyurularını sergiledi. Square Enix, E3 2021 yayını esnasında bir dizi yeni oyun duyurusu da gerçekleştirdi. Square Enix E3 2021 sunumu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Xbox Sunumunda Gösterilen Bütün Oyunlar


Square Enix E3 2021 Sunumu

Onaylanan oyunlar arasında Square Enix, yaklaşmakta olan Guardians of the Galaxy oyununun oynanışını, Life Is Strange: True Colors’ın yeni görüntülerini ve çeşitli yeni Final Fantasy oyunları hakkında daha fazla bilgi açıkladı.

Guardians Of The Galaxy

Eidos-Montreal’in en son projesi Galaksinin Koruyucuları, hem orijinal çizgi romanların hem de James Gunn’ın Marvel Sinematik Evreninin bir kombinasyonundan geliyor gibi görünüyor. Oyun tek oyunculu bir deneyim olacak ve canlı servis öğeleri içermeyecek. Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket, Groot ve Mantis’in hepsinin oyunda yer alacağı onaylandı.

Oyun üçüncü şahıs olacak ve oyuncular, Peter Quill’in kontrolünü ele geçirecekler. Oyuncular, karakterler ve hikaye ile ilişkilerini belirleyen kararlar vermek zorunda kalacaklar. Hikaye, evreni kurtarmaya çalışan nispeten yeni bir Muhafız ekibine odaklanıyor. Oyuncular çeşitli gezegenlere seyahat edecek ve hem yeni hem de bilindik karakterlerle tanışacaklar.

Oynanış görüntüleri, Muhafızların para kazanmak için bir plan yapmaya çalışırken aralarında geçen bir konuşmaya odaklanıyor. Tehlikeli gibi görünen bir gezegene indikten sonra, Muhafızlar bir grup düşmanla karşılaşmadan önce yürüyüp konuşuyorlar. Star Lord’un savaş yetenekleri, paylaşılan videoda detaylandırılmış durumda. Quill, yardım sağladıkları ve savaşlardan sonra DP kazandıkları için takım arkadaşlarını savaşta komuta edebiliyor.

Marvel’s Guardians of the Galaxy 26 Ekim 2021’de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S ve PC için çıkacak.

Final Fantasy Pixel Remaster

İlk altı Final Fantasy oyununun yeniden düzenlemesi yakında Steam, Android ve iOS’ta yayınlanacak. Square Enix mobil tarafa da artık odaklanmış durumda.

Legend Of Mana

Yakında çıkacak olan JRG Legend of Mana’nın yeni fragmanı, oyunun yeni animasyonlu açılış sinematiğinden ibaret. Merakla beklenen rol yapma oyunu 24 Haziran’da Steam, PlayStation 4 ve Nintendo Switch’te çıkmış olacak. Fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Marvel’s Avengers: Black Panther – War For Wakanda Expansion

Marvel’s Avengers için bir sonraki büyük güncelleme, Black Panther’ı en son oynanabilir karakter olarak ekibe katacak. Yeni fragman, oyunun yeni yerini, kurgusal Afrika ülkesi Wakanda’yı bizlerin beğenisine sunuyor ve oyunun hikayesine dair daha detaylı bilgiler edinmemize yardımcı oluyor.

Genişlemenin, Black Panther’in Marvel Sinematik Evren uyarlamasının estetiğine büyük ölçüde dayandığı söylenebilir. Kötü Klaue de alay konusu olacak gibi duruyor. Herhangi bir çıkış tarihi paylaşılmış değil ancak yaz aylarında geleceği netlik kazanmış durumda.

Hitman Sniper: The Shadows

Hitman’ın keskin nişancı zorluklarını genişleten keskin nişancı bulmaca oyunu mobil platformlara taşınıyor. Oyun 2021’de bizlerle olacak.

NieR Re[In]Carnation

Square Enix, oyuncuların Nier evreninde geçen mobil aksiyon komut tabanlı bir RPG olan NieR Re[in]carnation için ön kayıt yaptırabileceklerini duyurdu. Oyun iOS ve Android için satışa sunulacak.

Final Fantasy Brave Exvius

Popüler mobil oyun Final Fantasy Brave Exvius, 17 Haziran’dan itibaren oyun içi ödüllerle beşinci yılını kutluyor.

Final Fantasy VII The First Soldier

Final Fantasy VII dünyasında geçen bir mobil battle royale oyunu olan The First Soldier, oyuncuların ayakta kalan son savaşçı olmaya çalışmalarını ele alacak. Oyuncular, günü kazanmak için başta ateşli silahlar olmak üzere çeşitli silahların yanı sıra büyülü yetenekler ve araçlardan yararlanacaklar. Oyun, iOS ve Android için 2021’de piyasaya çıkacak.

Babylon’s Fall

Platinum Games ile işbirliği içinde geliştirilen Babylon’s Fall, oyuncuların macera ve hazine arayışı içinde Babil Kulesi’ne girerken bir Sentinel rolünü üstlenmesini ele alacak.

Üçüncü şahıs aksiyon oyunu olacak olan yapım, Platinum Game’in hokkabazlık ve kombolarla dolu kaotik dövüşü ile harmanlanmış durumda. Oyuncular, savaş alanını kontrol etmek için güçlü büyülü yeteneklerin yanı sıra kılıç ve yay da dahil olmak üzere çeşitli silahları kullanabilecekler.  Babylon’s Fall PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam için çıkacak.

Life Is Strange Remastered Collection

Life is Strange Remastered Collection, orijinal seçim tabanlı macera oyunlarına görsel bir revizyon sağlıyor. Oyun 30 Eylül’de PlayStation 4, Xbox One, Steam ve Google Stadia için çıkacak.

Life Is Strange: True Colors

Life is Strange: True Colors’ın yeni oynanış fragmanı, ana karakter Alex’in empati güçlerini öne çıkarıyor ve oyunun anlatımı hakkında daha fazla bağlam sağlıyor. True Colors, episodik bir macera olmayacak, çıkışıyla birlikte oyuncular oyunun tüm bölümlerine erişebilecekler.

Serinin hayranları, oyunun genel anlatısında kalıcı sonuçlar doğuracak, tanıdık, seçime dayalı oynanışı fark edecekler. Life is Strange: True Colors, 10 Eylül’de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC ve Google Stadia için çıkacak.

Stranger Of Paradise Final Fantasy Origin

Yakın zamanda söylentileri dolaşan Stranger of Paradise Final Fantasy Origin, Team Ninja tarafından geliştiriliyor ve Final Fantasy serisine daha aksiyon odaklı bir zemin hazırlayacak. Oyun zorlu, cezalandırıcı bir mücadeleye sahip olacak; sıra tabanlı bir görünüme ev sahipliği yapmayacak. Oyuncular, müttefikleri Ash ve Jed ile kötü Chaos’u yenmek için bir arayışa giren Jack’in rolünü üstlenecek.

Dark Souls severlerin mutlaka deneyimlemesi gereken bir oyun olduğu düşüncesindeyim. Jack, yalnızca standart Final Fantasy silahlarıyla değil, çeşitli işlerden alınan sihir ve becerilerle de donatılmış bir karakter. Stranger of Paradise Final Fantasy Origin 2022’de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC için çıkıyor. Oyunun ücretsiz deneme sürümü şu anda PlayStation 5 için mevcut ve 24 Haziran’a kadar ücretsiz olarak deneyimleyebilirsiniz.

Peki siz Square Enix E3 2021 Sunumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version