Splinter Cell Remake, Yönetmenini Kaybetti!

Görünüşe göre planlarda değişiklik söz konusu...

Uzun zamandan sonra yeni oyununun çıkmasını beklediğimiz bir diğer seri de Splinter Cell. Aralık ayı içerisinde duyurulmuş olan yeniden yapım, elbette büyük bir heyecan yarattı. Ancak yakın bir zaman önce yaşanan gelişme de üzmedi değil. Öyle ki Splinter Cell Remake, yönetmenini kaybetti. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resmi Silent Hill Haberleri Bu Hafta Geliyor!


The Division, The Division 2, Avatar: Frontiers of Pandora ve henüz adı koyulmamış Star Wars oyununda kullanılan Snowdrop motoru ile geliştirilmekte olan yeniden yapımda, Splinter Cell ruhu ve temaları korunacak iken karakterlerin ve hikayenin geçtiği dünyanın daha inandırıcı hale getirilebilmesi için senaryonun yeniden yazılarak günümüzdeki oyuncu kitlesine hitap etmesi hedefleniyor. Bu bağlamda da senarist arayışına girilmişti.

Splinter-Cell-Remake-Ubisoft-Snowdrop-Engine-Graphics-Lighting-Effects-Next-Gen

Splinter Cell Remake Projesinde Yönetmen Değişikliği

Yaşanan yeni gelişmeye göre, projede yönetmen değişikliği söz konusu olacak. Çünkü Splinter Cell Remake Yönetmeni David Grivel, Fransız yayıncı ile yollarını ayırdı.

Ayrılık haberini LinkedIn hesabı üzerinden duyuran Grivel, yeni bir maceraya atılmak için bu kararı aldığını söylüyor ve on bir yıl için oldukça şanslı olduğunu sözlerine ekliyor. Kendisi çok harika insanlar ile çalıştığını ve fazlaca dost edindiğini de söylemeden geçmemiş.

David Grivel, Paris stüdyosunda Ghost Recon: Future Soldier üzerinde çalıştıktan sonra, Toronto stüdyosuna geçiş yapmış ve Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4, 5 ve 6 ve Splinter Cell: Blacklist oyunlarında çalışmıştı. Bakalım bu ayrılık haberi yeniden yapım Splinter Cell oyunun geliştirilme sürecini nasıl etkileyecek? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version