Splinter Cell Remake Sonunda Duyuruldu!

Sam Fisher geri dönüyor!

Splinter Cell Remake Sonunda Duyuruldu!

Sonunda beklenen oldu ve Ubisoft tarafından Splinter Cell Remake duyuruldu. Her ne kadar şu anlık çıkış platformları ve çıkış tarihi belirsiz olsa da, özlemin artık sona erecek olması bile heyecan verici. Peki duyuru sonrasında elimizde neler var? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Rayman Origins Sınırlı Süreliğine Ücretsiz Oldu


Yeni Splinter Cell oyunu ile ilgili söylentiler aslında uzun bir süre öncesine dayanıyor. Her seferinde bizi heyecanlandıran iddialar, sızıntılar ve söylentiler yaşanmış olsa da, sonuçları hep hüsran oluyordu. Ne var ki yapılan işbirlikleri neticesinde Sam Fisher ile sık sık karşımıza çıkıyor olması da Fransız yayıncının seriyi rafa kaldırmadığının işareti gibiydi.

Karakterin İtalyan seslendirmeni Luca Ward ile yapılan röportaj sırasında yeni bir oyunun geleceğinin iddia edilmesinin ardından, VGC (Video Games Chronicle) tarafından ortaya atılan rapor ile Ubisoft’un yeni Splinter Cell için kolları sıvamış olduğunu öğrenmiştik. Bugün ise beklenen duyuru ile Splinter Cell Remake kendisini gösterdi.

İlk Splinter Cell Remake Detayları Ortaya Çıktı

Ubisoft Toronto tarafından geliştirilecek olan yeniden yapım için halihazırda işe alımlar yapılıyor. Diğer bir deyiş ile şu an için yeni oyunun çıkış platformları, çıkış tarihi ve konusu dahil birçok detay belirsiz.

Duyuruda belirtilene göre Splinter Cell Remake, The Division, The Division 2, Avatar: Frontiers of Pandora ve henüz adı koyulmamış Star Wars oyununda kullanılan Snowdrop motoru ile sıfırdan geliştirilecek olup, yeni nesil görseller ve oynanış ve dinamik ışıklandırma gölgelendirme sunacak.

Şu an için birçok detay belirsiz olduğu için takipte olmaya devam edecek ve yeni gelişmeleri sizlere aktaracağız. Her ne kadar Ubisoft ve Ubisoft Toronto resmi detaylar için bir şey söyleyemiyor olsalar da, tahmin edebileceğiniz üzere projeye yakın olan kaynaklarca merak edilen detayların sızdırılması illaki söz konusu olacaktır.

Splinter Cell Remake duyurusuna ilişkin olarak yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Peki siz duyuru hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeniden yapım iyi mi oldu, yoksa seride yepyeni bir oyun görmeyi mi isterdiniz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version